Настільна версія
мова | язык

Другий шлюб має більше шансів на успіх

5 Жовтня, 18:44

Поділитися:

Завжди дивно чути, що пара, яка здавалася тобі майже ідеальною, розлучилася, не проживши в законному шлюбі і двох років. Чому так часто перші шлюби швидко розпадаються, і чи може другий шлюб бути щасливішим першого?

Коли жінка вперше виходить заміж, вона сповнена світлих ідеалів, її уявлення про спільне життя з чоловіком значно відрізняються від реальності. Напевно, саме тому багато пар розлучаються в перший-другий рік спільного життя. Ейфорія проходить практично відразу після медового місяця, молодих людей з головою накриває побут, для романтики більше немає ні сил, ні часу. І раптом виявляється, що твій чоловік не такий вже добрий, щедрий і поступливий, яким здавався тобі до весілля. Більше того, у нього так багато звичок, які тебе дратують!

Себе з боку здатні бачити деякі. Зазвичай, прозріння настає вже після розлучення, коли пристрасті вщухають, образи забуваються. Саме тоді ти усвідомлюєш, чому розпався твій шлюб.Ти розумієш, що занадто багато чого чекала і вимагала, що намагалася змінити чоловіка, а можливо, просто усвідомлюєш,що тобі зутрілась не та людина.

У кожному разі, до тебе приходить досвід. І коли ти зустрінеш людину, за яку тобі захочеться вийти заміж, ти вже не будеш такою наївною, як раніше.

Вступаючи в шлюб вдруге, жінки і чоловіки більш тверезо дивляться в майбутнє. Вони не прагнуть будувати замки на піску, знаючи, що варто подути вітру, як усі ілюзії розвіються. У жінки вже є уявлення про те, чого робити не варто, і вона спробує не повторювати своїх помилок. Це ж стосується і чоловіків.

Невдалий шлюб можна списати на помилку молодості, адже в юному віці ми більше керуємося емоціями, а не здоровим глуздом.

Часто другий шлюб виявляється довгими і щасливими, і це не дивно. Адже за спиною перше кохання, і розбиті мрії, і гіркий досвід, і розчарування. З віком приходить мудрість, і ми вже усвідомлюємо, яка людина має бути з нами поруч, і як нам слід себе поводити. Ми вже не згодні на сумнівний рай у курені, але вже готові до поступок і компромісів, а це і є важливий крок до щасливого і довговічною спільного життя, - розповідає www.ivona.com.ua
Помилковий заголовок — Lheubq ik., vf' ,skmit ifycsd yf ecgs[

5 Жовтня, 18:44

Поділитися:

ПодіїПодії
Сьогодні свято

Міжнародний день інтелектуальної власності

Сьогодні іменини святкують:

Артемон