Настільна версія
мова | язык

Селін Діон про своїх дітей

5 Жовтня, 22:46

Поділитися:

Селін Діон, яка зараз живе в Лас-Вегасі через роботу, розповіла, що її 10-річний син Рене-Чарльз, незважаючи на зміну місця проживання, не кинув навчання, а займається з викладачем через Інтернет.

«Коли він у Лас-Вегасі, він вчиться через Skype. Я дуже ціную той факт, що в його школі використовуються такі технології», - каже співачка.

Селін також зізналася, що це дуже важка робота - виховувати трьох дітей, особливо близнюків, які у неї не так давно народилися, тому що вона не в силах дати їм все ту увагу, яку вона хоче дати - пише popcornnews.ru.

«Я б хотіла дати їм більше уваги, але набагато важче, коли в тебе не одна, а дві дитини. Це не означає, що їм потрібно в два рази більше їжі. Це удвічі складніше. Це зовсім інший світ, - каже Діон. - Коли ваша дитина відчуває себе не дуже добре, ви витрачаєте весь свій час на неї, чи не так?! Вони хочуть, щоб про них дбали і втішали. Але коли у вас їх двоє, вам буде набагато важче, адже доведеться спочатку втішати одного, а потім - іншого. Це розбиває ваше серце».
Помилковий заголовок — Ctksy Lsjy ghj cdjї[ lsntq

5 Жовтня, 22:46

Поділитися:

ПодіїПодії
Сьогодні іменини святкують:

Євтихій (Євтух), Єремій (Ярема), Мефодій