Настільна версія
мова | язык

Lama випускає третій альбом у новій стилістиці

5 Жовтня, 23:47

Поділитися:

Як заявила Лама, з виходом третього альбому група починає новий етап життя і творчості.

Група Lama представила нову пісню - сингл до третього альбому. Трек під назвою "Не підведи" кардинально відрізняється за стилем від попередніх творінь колективу.

Для його створення використовувалися новітні технології сучасної рок та електронної музики.

Як зазначила солістка групи Наталя Дзеньків - "в такій стилістиці буде весь новий альбом". Платівка готувалася більше півтора року і цієї осені вийде у світ.

"Групою була виконана колосальна робота. За час підготовки альбому у нас змінилося не тільки розуміння про музику, стилі, ми написали дуже багато пісень, шліфували матеріал і відбирали тільки найкраще. Також встигли поміняти двох музикантів в групі і відкоригувати мій образ, так що з виходом нашого третього альбому Lama починає новий етап життя і творчості", - поділилася співачка.

"Не підведи" вже знаходиться в гарячій ротації багатьох українських радіостанцій. На завершальному етапі і робота над кліпом, де Лама з'явиться в шокуючому абсолютно новому образі інопланетної секс-діви.

Відео, вже за традицією, відзняв Алан Бадоєв, який працював з групою над попереднім хітом - піснею "Тримай". Незабаром відеоробота з'явиться в ефірі українських телеканалів.
Помилковий заголовок — Дфьф dbgecrf' nhtnsq fkm,jv e yjdsq cnbkscnbws
5 Жовтня, 23:47

Поділитися:

ПодіїПодії
Сьогодні свято

Міжнародний день ДНК

Сьогодні іменини святкують:

Василь, Давид, Зенон (Зинон), Іван