Настільна версія
мова | язык

Пішов з життя Стів Джобс

6 Жовтня, 15:00

Поділитися:

У середу 5 жовтня 2011 року після тривалої хвороби, у віці 56 років пішов з життя генеральний директор і засновник компанії Apple Стів Джобс.

У 2004-му році у Джобса виявили рак підшлункової залози. Дане захворювання вважається смертельним, проте йому зробили успішну операцію й він продовжив працювати в Apple. У квітні 2009 року Джобс переніс пересадку печінки. З січня 2011 року перебував у безстроковій відпустці за станом здоров'я, проте продовжував працювати в компанії. У серпні 2011 року Стів Джобс заявив про те, що йде з поста генерального директора компанії.

Вихований прийомними батьками без вищої освіти, сам не закінчивши коледжу, Стів Джобс став одним з найуспішніших винахідників і підприємців світу. Він створив компанію яка сьогодні є найбільшою IT-компанією у світі з ринковою капіталізацією понад 300 мільярдів доларів. У 2010 році вона відібрала це звання в Microsoft. Його філософія створила комп'ютери Macintosh, iMac, ноутбуки MacBook, MacBook Air, плеєр iPod, телефон iPhone, планшетний комп'ютер iPad, операційну систему Mac OS X і багато іншого, які назавжди змінили світ цифрових технологій і без яких сьогодні не уявляють собі життя десятки мільйонів людей по всьому світу!

Його слова:
«Щастя це займатися тим, що ти любиш, і любити те, чим займаєшся». Він прожив щасливе життя.

Команда Navsi100 висловлює найщиріші співчуття родині Джобса і близьким. Стів був прикладом проактивної, сильної, прагматичної і впевненої у собі людини, яка змінила світ. Світ втратив генія. Нам його не вистачатиме. Сумуємо...

І на останок уривок з виступу Стіва перед випускниками Стенфордського університету у 2005 році:

«Ніхто не хоче вмирати. Навіть люди, які хочуть потрапити на небеса не хочуть вмирати. І все одно, смерть пункт призначення для всіх нас. Ніхто ніколи не зміг уникнути її. Так і повинно бути, тому що смерть, напевно, самий кращий винахід життя. Вона причина змін. Вона очищає старе, щоб відкрити дорогу новому... Ваш час обмежений, тому не витрачайте його живучи чужим життям. Не потрапляйте в пастку догми, яка говорить жити думками інших людей. Не дозволяйте шуму чужих думок перебити ваш внутрішній голос. І найважливіше, майте сміливість слідувати своєму серцю та інтуїції. Вони якимось чином вже знають те, ким ви хочете стати насправді. Все інше вторинне.»
Помилковий заголовок — Gsijd p ;bnnz Cnsd L;j,c

6 Жовтня, 15:00

Поділитися:

ПодіїПодії
Сьогодні іменини святкують:

Георгій (Єгор), Данило, Ніл, Серапіон