Настільна версія
мова | язык

Жінки віддають перевагу їжі і дієті натомість сексу

6 Жовтня, 18:17

Поділитися:

Їжа або секс - ось в чому питання. Про яку з утіх жінки думають більше, взялися з'ясувати британські дослідники за результатами опитування, яке було проведено серед майже 1 300 мешканок Об'єднаного Королівства, повідомляє телеканал News One.

Результати здивували: їжа й дієта перевершили секс. Більше половини респондентів зізналися, що їм частіше приходять в голову образи кулінарних шедеврів, ніж сцени з інтимного життя. І тепер вже незрозуміло, до чийого ж серця шлях лежить через шлунок.

Так, чверть опитаних вважають дієту важливішою особистих стосунків, і тому до досягнення ідеальних форм вони докладають зусиль куди більше, ніж до того, щоб в їх ліжку знаходився бажаний чоловік.

Як показали результати дослідження, на дієту британки сідають для того, щоб тіло мало привабливий пляжний вид. Але куди ж подітися від спокуси поїсти смачненького? Ось і затьмарюють їм голову калорійні шедеври. Жінки так сильно переживають з приводу негативного впливу зайвої ваги на особисте життя, що просто-напросто про нього забувають. При цьому 10 відсотків опитаних частіше корять себе за з'їдене тістечко, ніж за зраду партнера.

Як повідомляв MIGnews.com.ua, скоро у продажу з'явиться абсолютно нешкідлива "обманка" для мозку.

Нюхальні кристали з апетитним запахом ваших улюблених продуктів будуть передавати йому сигнали про те, що ви вже ситі - чудовий помічник у справі схуднення. Як показала практика, такий засіб дійсно допомагає. Навіть якщо з'їсти всього листочок салату, при цьому вдихаючи аромат улюблених страв, ваш організм насичується. Під час клінічних досліджень при тестуванні ноу-хау, що тривали протягом 6 місяців, 1400 осіб схудли в середньому на 13 кг., - розповідає www.newsme.com.ua
Помилковий заголовок — :syrb dsllf.nm gthtdfue ї;s s ls'ns yfnjvscnm ctrce

6 Жовтня, 18:17

Поділитися:

ПодіїПодії
Сьогодні свято

Міжнародний день солідарності молоді

Сьогодні іменини святкують:

Антип, Іван, Яків