Настільна версія
мова | язык

Гайтана відкриє НСК «Олімпійський»

7 Жовтня, 12:08

Поділитися:

8 жовтня, о 20-00 відбудеться довгоочікувана церемонія відкриття головного стадіону країни НСК «Олімпійський».

Вітати столицю зі святом будуть найяскравіші зірки міжнародного рівня. У рамках концерту буде представлена неймовірна шоу-програма, в якій задіяні більш ніж 200 акторів, співаків, творчих колективів. Гайтану, як почесного гостя, офіційного друга Євро 2012, талановитого композитора й володарки найпрекраснішого голосу країни запросили виконати почесну місію - відкрити урочистий захід. Автор гімну Євро-2012 «Viva Європа!», неперевершена Гайтана, розпочне концерт піснею «Стожари».

«Вперше пісню «Стожари» я заспівала в дуеті з талановитим композитором, автором цієї прекрасної композиції Павлом Дворським. На відкритті НСК «Олімпійський» я виконаю її втрете за свою творчу кар’єру. Для мене цифра «Три» завжди була абсолютно щасливим, магічним числом. Я сподіваюсь, що пісня «Стожари» принесе щастя цьому величезному творінню, на яке покладена дуже відповідальна роль майбутньої історії України», - розповідає Гайтана.

Організатори події наполягли на тому, щоб перший концерт, який відбудеться на стадіоні «Олімпійскький» був насичений національними мотивами та мелодіями нашої Батьківщини.

В цей вечір, Гайтана постане перед своїм глядачем у неймовірному сценічному вбранні, яке на замовлення виготовили майстри «Дизайн Бюро». Яскрава сукня зеленого кольору представляє собою справжнє творіння краси. Червоні та рожеві квіти, якими увінчана сукня, додають образу виконавиці екстравагантності та чарівності.

"Відкриття НСК "Олімпійський " до Євро-2012 є надзвичайно значущою подією для мене та для всіх українців. Адже цей стадіон - обличчя Євро-2012, місце, що збиратиме тисячі вболівальників зі всього світу. Нова споруда, безперечно, формуватиме в очах гостей чемпіонату імідж нашої столиці, та всієї України. Я пишаюся, що у Києві, саме на НСК "Олімпійський" проходитиме Євро-2012, і хочу, щоб усі українці запалилися таким спортивним духом гордості, і несли його по всьому світові!" – ділиться своїми думками Гайтана.
Помилковий заголовок — Ufqnfyf dslrhb' YCR «Jksvgsqcmrbq»

7 Жовтня, 12:08

Поділитися:

ПодіїПодії
Сьогодні свято

Міжнародний день ДНК

Сьогодні іменини святкують:

Василь, Давид, Зенон (Зинон), Іван