Настільна версія
мова | язык

Нагорний відмовляє Міку від участі в повторному відборі на "Євробачення-2011"

1 Березня, 14:44

Поділитися:

Продюсер Міки Ньютон Тимофій Нагорний буде відмовляти співачку від участі в повторному відборі на "Євробачення-2011", який у четвер, 3 березня, має намір провести Перший національний.

"Я буду умовляти Міку не брати участі в цьому цирку. Але вона, думаю, сама захоче вкотре заспівати і довести, що гідна", - повідомив Нагорний.

Як роз'яснив гендиректор НТКУ Єгор Бенкендорф, якщо Міка відмовиться ще раз брати участь, то проводити перевибори не будуть: "Це її право. Але якщо не прийде хтось з інших двох співачок, фінал відбудеться".

"Ми отримали багато листів проти вибору Ньютон. А якщо глядач незадоволений, ми повинні піти йому назустріч. Хоча за нами ніяких порушень немає", - пояснив віце-президент НТКУ Валід Арфуш.

Невдоволення кандидатурою Ньютон висловлювала і заступник голови Адміністрації Президента Ганна Герман, яка засумнівалася в результатах голосування і зібралася ініціювати створення спецкомісії з перевірки фінального відбору із залученням прокуратури.

При цьому, правила повторного відбору змінили - тепер з одного телефону можна буде надсилати тільки 1 sms. Раніше з одного телефону дозволили надсилати необмежену кількість повідомлень на підтримку своїх фаворитів.

У команді Міки Ньютон, продюсер співачки вірив у талант своєї підопічної. Після оголошення результатів він підніс співачці 99 троянд і організував банкет в одному з київських ресторанів.

"Я бачив, як її підтримують люди, тому відразу зрозумів, що ми - найкращі! Сам особисто надіслав за неї 150 sms. Попереду у нас важлива підготовка до поїздки в Німеччину, тому не можна втрачати ні хвилини. Повірте, у нас вистачить сил зробити хороший результат", - заявив Нагорний.

Як повідомлялося, 27 лютого відбувся фінал відбору учасника від України на пісенний конкурс "Євробачення". Переможця серед 19 учасників фіналу визначали шляхом sms-голосування (45% голосів), Інтернет-голосування (10%) і голосами журі (45%). У сумі найбільшу кількість балів отримала Міка Ньютон. На другому місці опинилася Злата Огневич, на третьому - Джамала.
Помилковий заголовок — Yfujhybq dslvjdkz' Vsre dsl exfcns d gjdnjhyjve dsl,jhs yf @"dhj,fxtyyz-2011@

1 Березня, 14:44

Поділитися:

ПодіїПодії
Сьогодні іменини святкують:

Антон (Антоній), Ардаліон, Євстафій (Євстахій, Остап), Іван, Мартин