Настільна версія
мова | язык

У ліжку мертвого Джексона знайшли ляльку, а у слідстві - помилки

8 Жовтня, 01:27

Поділитися:

Порцелянову ляльку, розміром з дитину, знайшли в ліжку наступного дня після смерті поп-короля Майкла Джексона.

Це з'ясувалося 7-го жовтня під час судового розгляду справи особистого лікаря зірки Конрада Мюррея, пише "The Daily Mail".

Ляльку, з нарум'яненими щоками та білявими кучерями, одягнену у зелений комбінезон, виявили над ковдрою у ліжку співака після його смерті.

Світлину, на якій іграшка зображена поруч із CD-програвачем, показали на суді у справі Конрада Мюррея. Також були показані знімки тарілок із обличчями дітей Джексона.

Раніше, в середу, токсиколог Ден Андерсон заявив суду, що у крові покійного співака було шість різних препаратів. Серед них: пропофол та більш м'яке знеболювальне, лідокаїн, седативний препарат Атіван, валіум та трохи ефедрину, що використовується для лікування гіпертонії.

Як повідомив "Radar Online", у кімнаті, де помер Джексон, була також знайдена закривавлена футболка співака. Її фото були надруковані майже одразу після смерті поп-короля у 2009-му році. Втім, саме зараз вони можуть доповнити за картину загадкової смерті Майкла.

Дивно, але футболка була нова, адже на ній ще висіла етикетка. Вочевидь, нею просто витирали кров. Якщо так, то постає питання, чому її не вилучили як важливий доказ у смерті Майкла.

На інших фото зображене ліжко, на якому Мюррей нібито намагався привести Майкла до тями, та стільці, зібрані з одного боку кімнати. Їх співак, мабуть, штовхнув під час відчайдушної спроби врятувати своє життя.

Як пише "Hollyscoop", на останньому судовому засіданні було заявлено про деякі помилки у розлідуванні смерті Джексона.

Слідчу Еліссу Флік звинуватили у значній кількості промахів стосовно першого огляду місця смерті співака.

Так, вона залишила свої відбитки на шприці, підняла пляшечку ліків з підлоги, перш ніж сфотографувати її. До того ж вона не пам’ятає, чи вдягла гумові рукавиці, коли проводила огляд кімнати.

Втім, Флік заявила, що не вважає себе винною і додала, що знайшла купу різних ліків у кімнаті Майкла. Вона представила суддям понад три десятки пляшечок.

Отже, захист Мюррея наполягає на тому, що слідство припустилося помилок. Їхня стратегія базується на теорії про те, що Джексон прийняв смертельну дозу ліків, аби вбити себе.
Помилковий заголовок — E ks;re vthndjuj L;trcjyf pyfqikb kzkmre? f e ckslcnds - gjvbkrb

8 Жовтня, 01:27

Поділитися:

ПодіїПодії
Сьогодні іменини святкують:

Євтихій (Євтух), Єремій (Ярема), Мефодій