Настільна версія
мова | язык

Екс-дружина Джеджули, Санта, стала чемпіонкою світу з фітнесу

10 Жовтня, 20:27

Поділитися:

Незважаючи на завойований титул, Санта зізнається, що не відразу погодилася на участь: "Я тренуюся щодня, але так, щоб на чемпіонат світу полетіти ... До кінця не хотіла вірити".

Санта каже, що не перемогла, якби її не підтримував коханий хлопець - бізнесмен, пасинок колишнього голови фонду Держмайна Валентини Семенюк-Самсоненко, Володимир.

Пара Санти та Володимира утворилася зовсім недавно, але вже встигла наробити шуму. До цього, Санта Дімопулос, була дружиною відомого телеведучого Андрія Джеджули. У них є спільна дитина.

"Це більше перемога Володимира в тому плані, що він спочатку в це повірив, це вигадав, допомагав мені. Казав це так, що я сама повірила", - розповіла Санта.

Після виснажливих тренувань та участі в чемпіонаті парочка розслаблятися не думає. Тепер Санта займеться декількома проектами, про які поки не розповідає.

До слова, цього літа Санта разом з Володимиром Самсоненко об'їздили пів-Європи. Пара провела відпустку на багатьох відомих курортах, вони побувала і в Каннах, і в Сен-Тропе, і на острові Сардинія, і в Монако, - пише www.newsme.com.ua

Помилковий заголовок — Trc-lhe;byf L;tl;ekb? Cfynf? cnfkf xtvgsjyrj. cdsne p asnytce

10 Жовтня, 20:27

Поділитися:

ПодіїПодії
Сьогодні іменини святкують:

Євтихій (Євтух), Єремій (Ярема), Мефодій