Настільна версія
мова | язык

Офіційний друг Євро-2012 - співачка Гайтана урочисто відкрила НСК «Олімпійський»

10 Жовтня, 22:53

Поділитися:

Нарешті стадіон НСК «Олімпійський» відкрито! Привітали український народ з історично значущою подією найяскравіші зірки міжнародного рівня. Гайтана, як почесний гість, офіційний друг Євро-2012, талановитий композитор, автор гімну Євро 2012 своїм прекрасним співом відкрила офіційну частину церемонії.

Виконавиця з’явилась на сцені у довгій, яскраво-зеленій сукні, яка була увінчана рожевими та червоними квітами, вишивкою національного колориту. На голові артистки красувався великий, барвистий український вінок. Під гучні аплодисменти, Гайтана заспівала легендарну пісню «Стожари». Одразу ж після Гайтани на сцені з’явилася Ані Лорак, а потім і Таїсія Повалій. Зіркове тріо усі гості зустріли голосними вигуками, аплодисментами і неймовірно енергетикою. Вперше в Історії України легендарні, найпопулярніші вокалістки України поєдналися в оригінальне творче тріо. Цей виступ ніби охрестив стадіон і благословив його на майбутні звершення.

«Для мене стало великою честю і гордістю відкрити стадіон НСК «Олімпійський», адже я, розпочавши концерт, зробила ніби перший крок у величезну історію грандіозної споруди. До цієї події, до свого виступу я готувалася дуже відповідально. Задовго до відкриття, я почала шити свою сукню, в яку була закладена низка національної символіки. Майстри «Дизайн-бюро» талановито втілили усі мої ідеї в сукні. Я була неймовірно щасливою, коли знаходилась на сцені й обмінювалася неймовірними порціями енергії з величезною кількістю гостей свята», - розповідає Гайтана.

Своїх перших гостей НСК «Олімпійський» зустрів неймовірною шоу-програмою. Усе дійство було переповнене національною символікою та українським колоритом.

«Шоу-програма і сама енергетика свята були просто неймовірними. Як артист і просто людина я дуже вдячна організаторам за плідну працю і глибоку національну ідею, яка була закладена в це масштабне відкриття. Не дивлячись на усі несприятливі погодні умови, все пройшло на високому рівні. Після того, як я побачила усе на власні очі, пронесла крізь себе кожний міліметр дійства, можу впевнено сказати, що Україна абсолютно готова до почесного прийму Європейських друзів. Ми – артисти, публіка, усі люди, які були присутніми на відкритті охрестили і зарядили потужною енергетикою цей стадіон і тепер можна не сумніватися в тому, що чемпіонат пройде на вищому рівні. Ми усі приклали до цього максимум зусиль», - ділиться співачка.
Помилковий заголовок — Jaswsqybq lheu "dhj-2012 - cgsdfxrf Ufqnfyf ehjxbcnj dslrhbkf YCR «Jksvgsqcmrbq»

10 Жовтня, 22:53

Поділитися:

ПодіїПодії
Сьогодні свято

Міжнародний день інтелектуальної власності

Сьогодні іменини святкують:

Артемон