Настільна версія
мова | язык

Чи існує формула щасливого шлюбу?

11 Жовтня, 22:01

Поділитися:

Вчені зі Швейцарії оголосили про те, що їм вдалося розробити формулу «ідеальної подружньої пари». Для того, щоб шлюб був успішним, чоловік і дружина повинні підходити один одному за певними критеріями ...

Щоб жити в шлюбі довго і щасливо, чоловікові слід вибирати наречену на п'ять років молодшу за нього. Також, вона повинна походити з його культурно-соціального середовища і бути розумнішою за свого чоловіка. До такого висновку прийшли вчені з Женевської школи бізнесу, які заявили, що дана формула підвищує шанси на щасливий шлюб на 20%. Ідеально, якщо інтелектуальні здібності дружини перевершують інтелект чоловіка на 27%, а також, якщо у жінки є вища освіта, а в чоловіка - ні.

«Якби люди прислухалися до цих порад при виборі партнера, їх шанси на щасливе подружнє життя збільшилися б на 20%», - підкреслили автори дослідження, у роботі яких взяли участь 1074 пари у віці 19-75 років.

«Той факт, що дружина у щасливому шлюбі повинна бути розумнішою за чоловіка - чиста правда, адже саме жінки визначають емоційний ландшафт відносин», - погоджується з думкою своїх колег женевських автор книги про відносини між статями Кейт Фіджес (Kate Figes). З іншого боку, експерти з громадської організації психологічної допомоги подружжю Relate розкритикували результати дослідження.

«Це брехня, ще раз брехня, і гола статистика на додачу. Сучасний шлюб заснований на спільному внеску у відносини. Чоловік і дружина - це команда, і домінування одного над іншим не може зробити шлюб щасливим », - вважають вони, - розповідає www.potok.ua
Помилковий заголовок — Xb scye' ajhvekf ofckbdjuj ik.,e&

11 Жовтня, 22:01

Поділитися:

ПодіїПодії
Сьогодні свято

Міжнародний день охорони праці

Сьогодні іменини святкують:

Анастасій, Анастасія, Андрій, Василиса, Віктор, Кіндрат, Лук'ян, Мстислав, Трохим, Яків