Настільна версія
мова | язык

У відвертому інтерв’ю Кейт Вінслет з матюками розповіла про особисті драми

12 Жовтня, 00:21

Поділитися:

Голлівудська діва Кейт Вінслет півтора роки тому розійшлася зі своїм чоловіком. Чутки ходили найрізноманітніші, але подружжя не обговорювали один одного в пресі.

Зараз Кейт готова поговорити про той нелегкий період в особистому житті. Що вона і зробила у відвертому інтерв'ю британському Harper's Bazaar.

Бесіда журналіста з актрисою вийшла захоплююча. Вінслет не соромилася в виразах і частенько вживала нецензурну лайку.

За словами зірки, рішення про розлучення вони з Семом ухвалили під час зйомок серіалу "Мілдред Пірс". Так що за великим рахунком Кейт навіть не доводилося імітувати переживання героїні. Обійшлося без скандалів і гучних з'ясувань відносин.

"Зрештою, ми дорослі люди, і я розумію, що розрив був однаково важким і для мене, і для нього. І у нас є спільна дитина, яку ми обидва любимо. Наше завдання - ростити її разом, без сварок і конфліктів", - каже знаменитість.

У перший час після розлучення вона намагалася приховати свої почуття: "Як жінка, як мати, я не мала наміру здаватися. Адже прекрасно знаєш, що як тільки почнеш розбиратися у своїх проблемах, вони виявляться до біса великими і здається, що ніколи з ними не покінчити. Мені довелося нагадати собі, що в такі моменти необхідно поплакатись. Один з моїх приятелів, він гомосексуаліст, в один день поклав мені руку на плече і сказав: "Все в порядку, ти можеш кричати і плакати, можливо, тобі це необхідно".

Закінчується інтерв'ю на оптимістичній ноті: "Зараз у мене таке відчуття, ніби я біля витоків нової історії, і це надзвичайно хвилююче. Все це складно, я знаю, і ненадійно, але таке життя".
Помилковий заголовок — E dsldthnjve synthd’. Rtqn Dsycktn p vfn.rfvb hjpgjdskf ghj jcj,bcns lhfvb

12 Жовтня, 00:21

Поділитися:

ПодіїПодії
Сьогодні іменини святкують:

Антонін, Георгій (Юрій), Іван, Никифор, Пафнутій, Христофор