Настільна версія
мова | язык

Білик і Коляденко напустили туману у своїх стосунках

12 Жовтня, 00:24

Поділитися:

Коляденко просто на сцені вручив колишній коханій діамантову каблучку.

На "Фабриці зірок 4" Дмитро Коляденко запросив на танець свою колишню любов - Ірину Білик і вручив їй коштовний подарунок.

Під пісню "Сніг" з репертуару Білик пара закрутилася в танці, колишні коханці ніжно дивилися один на одного і про щось перешіптувалися. Але найнесподіванішим став подарунок Діми, який він публічно вручив на сцені. Іра розкрила оксамитову коробочку, в якій опинилася каблучка. Трохи зніяковівши, співачка все-таки надягла прикрасу і попросила Коляденка провести її на місце.

"Я не очікувала від Діми такого сюрпризу, мені дуже приємно. Каблучку поки не буду одягати на безіменний палець, Дмитрику ще на півроку потрібно попрацювати", - з посмішкою поділилася після концерту Білик.

Як зізнався Коляденко, у нього завжди припасені з собою подарунки для Іри, тим більше, він давно знає її смаки.

"Я вважаю абсолютно нормальним зробити приємне Ірині Білик - ми ж скільки років прожили разом. Іра знає, що я люблю робити несподівані сюрпризи. На цей раз я підніс каблучку з діамантами", - розповів він.

На питання, чи був подарунок пропозицією руки і серця, Коляденко уникнув відповіді, пославшись на те, що все вирішують вищі сили.

Протягом вечора артисти багато спілкувалися в перервах і навіть закривалися в гримерці.
Помилковий заголовок — <skbr s Rjkzltyrj yfgecnbkb nevfye e cdjї[ cnjceyrf[

12 Жовтня, 00:24

Поділитися:

ПодіїПодії
Сьогодні свято

Міжнародний день інтелектуальної власності

Сьогодні іменини святкують:

Артемон