Настільна версія
мова | язык

Адель стала лідером за кількістю номінацій на American Music Awards

12 Жовтня, 23:37

Поділитися:

Британська співачка Адель стала лідером за кількістю номінацій на нагороди American Music Awards. Це з'ясувалося після того, як 11 жовтня був оприлюднений список усіх претендентів на престижну премію, яка вручається за підсумками голосування аудиторії. Список номінантів представлений на офіційному сайті American Music Awards.

Так, 23-річна Адель претендує на чотири статуетки AMA: "Артист року" (конкурентами Адель в цій номінації стали Леді Гага, Ліл Уейн, Кеті Перрі, Тейлор Свіфт), "Сучасний музикант року" (Бруно Марс і Кеті Перрі), "кращий поп / рок альбом "(" Born This Way "Леді Гаги і" Loud "Ріанни)," Краща виконавиця "(Кеті Перрі та Леді Гага).

Імена переможців у кожній з категорій AMA будуть оголошені на урочистій церемонії в Лос-Анджелесі 20 листопада. До цього часу у любителів музики є можливість проголосувати за того чи іншого артиста в 18 номінаціях.

Список кандидатів на отримання AMA складається фахівцями, які оцінюють комерційний успіх музикантів за звітний період - пише lenta.ru.
Помилковий заголовок — Fltkm cnfkf kslthjv pf rskmrscn. yjvsyfwsq yf Фьукшсфт Ьгышс Фцфквы

12 Жовтня, 23:37

Поділитися:

ПодіїПодії
Сьогодні свято

Міжнародний день ДНК

Сьогодні іменини святкують:

Василь, Давид, Зенон (Зинон), Іван