Настільна версія
мова | язык

Міша Бартон отримала ляпаса кривавим стейком

12 Жовтня, 23:46

Поділитися:

25-річна акторка знялася у фотосесії зі шматком біфштексу в кадрі.

Міша Бартон погодилася взяти участь у досить дивній фотосесії відомого фотографа Тайлера Шилдса. 25-річна акторка на кожному знімку з'являється зі шматком біфштексу в кадрі.

На одному знімку оголена актриса висунула язик в напрямку шматка м'яса, який простягає їй невідома рука. На іншому актриса вже кусає його.

У прес-релізі, що супроводжував фотографії, йдеться, що Міша Бартон з'являється оголеною, з яскравим макіяжем, з зачіскою, які були в моді в епоху Duran Duran. Волосся актриси зачесане в кінський хвіст, майже повна відсутність косметики роблять її губи, нафарбовані червоною помадою, ще більш яскравими.

"Це було жахливо, - Бартон жартома описала роботу з Шилдсом. - Спочатку він намазав мене молоком, потім покрив борошном і на додаток дав ляпаса стейком. Ні, це було дивовижно!".

На одному знімку актриса і справді прикладає до правого ока шматок м'яса.

Сам Шилдс розповів, що ідея роботи з Бартон у нього виникла через спільного друга: "Я випадково зустрів свого друга і ми обговорили це. І кілька днів по тому це відбулося. Працювати з нею було дивовижно. Я не можу дочекатися, щоб зробити це знову".

Нагадаємо, така незвичайна любов до м’яса вже була продемонстована раніше - Lady Gaga минулого року прийшла на церемонію нагородження MTV Video Music Awards в сукні, капелюсі та взутті, зроблених з м'яса.
Помилковий заголовок — Vsif <fhnjy jnhbvfkf kzgfcf rhbdfdbv cntqrjv

12 Жовтня, 23:46

Поділитися:

ПодіїПодії
Сьогодні свято

Міжнародний день свободи слова в ЗМІ

Міжнародний день сонця

Сьогодні іменини святкують:

Анастасій, Гаврило, Григорій, Микита, Олександр, Федір