Настільна версія
мова | язык

Наталі Портман: у мене в животі маленький танцюрист

1 Березня, 18:28

Поділитися:

Наталі Портман розповіла, що її дитина активно копалася під час премії «Оскар». 

Актриса, яка отримала Оскар за «Кращу жіночу роль» зізналася, що її дитина, здається, занадто насолоджувалася церемонією. 

Коли її запитали, як дитина відреагувала на її перемогу після того, як вона отримала статуетку, Наталі відповіла: «Я не можу вам сказати. Я насправді нічого не пам'ятаю з того, що відбувалося в той момент. Але дитина постійно штовхалася під час церемонії, особливо тоді, коли грала музика. Маленький танцюрист». 

Однак, незважаючи на перемогу, Наталі також зізналася, що не стане називати дитину Оскаром, якщо народиться хлопчик: «Це навіть не розглядається». 

Також актриса розповіла, що тепер весь час, що залишився до пологів присвятить відпочинку: «Наступна мрія, яка в мене є - це лежати в ліжку, не накладати макіяж, не укладати волосся, набирати вагу і розслаблятися. Все це для моєї дитини, адже кожен з батьків може тільки й мріяти про те, щоб дитина була здоровою і щасливою. Один з найцікавіших моментів у вагітності полягає в тому, що я повністю приймаю невідомість. Це абсолютне таїнство і диво».

Помилковий заголовок — Yfnfks Gjhnvfy^ e vtyt d ;bdjns vfktymrbq nfyw.hbcn

1 Березня, 18:28

Поділитися:

ПодіїПодії
Сьогодні свято

Міжнародний день книги та авторського права

Сьогодні іменини святкують:

Зенон (Зинон), Максим, Олександр, Терентій, Федір, Яків