Настільна версія
мова | язык

Актриса Мелані Гріффіт дуже постаріла

13 Жовтня, 11:20

Поділитися:

Мелані Гріффіт завжди була однією з найкрасивіших актрис Голівуду, проте роки беруть своє. У подружжя Антоніо Бандераса досі фігура, якій позаздрять молоді моделі, але однієї дієти і вправ недостатньо, щоб зупинити старіння.

Не так давно в інтерв'ю Мелані зізналася, що в минулому робила підтяжку обличчя і уколи колагену, щоб позбутися зморшок і розгладити шкіру. І тепер, схоже, актриса розплачується за невдалу пластику. Коли вчора Гріффіт з'явилася на благодійному прийомі в Лос-Анджелесі, вона виглядала абсолютно несхожою на себе, повідомляє Daily Mail.

У цей вечір зірки Голівуду об'єдналися на благодійному заході, щоб зібрати гроші для діточок, хворих на СНІД. Мелані приїхала на прийом в дивовижному вбранні: біла сорочка, облягаючі шкіряні брюки і рокерських куртка. Костюм 54-річної актриси, доповнений туфлями-човниками і сумкою в тон, виглядав свіжо і цікаво.

Чого не можна було сказати про особу Мелані. Гості вечора відразу ж відзначили, що вона якось змінилося: актриса не була схожа на себе. Ідеально гладкий лоб різко контрастував з глибокими складками на обличчі і з його дивною формою. Лоб без сліду зморшок - швидше за все, наслідок ботокса, який зірка вколола перед тим, як з'явитися на публіці. А от загальна зміна контуру обличчя, напевно, наслідки не зовсім вдалої підтяжки, - пише www.stars.glavred.info
Помилковий заголовок — Frnhbcf Vtkfys Uhsaasn le;t gjcnfhskf

13 Жовтня, 11:20

Поділитися:

ПодіїПодії
Сьогодні свято

День звукорежисера в Україні

Сьогодні іменини святкують:

Денис