Настільна версія
мова | язык

Актриса Катерина Гусєва вперше показала свою доньку

13 Жовтня, 11:20

Поділитися:

Забобонна Гусєва майже рік приховувала свою доньку від сторонніх очей. На прогулянки з дитиною Катерина виходила лише прикривши обличчя дитини. Навіть на озвучування продовження «Бригади» актриса якщо й приїжджала з малятком, то нікому з працівників не давала милуватися донькою - боялася пристріту. А на літо сім'я зірки і зовсім виїхала з метушливої ​​Москви за місто.

Зараз, коли донька підросла і навіть навчилася ходити, 35-річна мама нарешті зважилася показати своє диво колегам по зірковому цеху і шанувальникам. Красуня Аня, якій зовсім скоро виповниться рік, вже щосили позує перед камерами і як будь-яка модниця крокує по килимовій доріжці.

Протягом усього вечора дівчинка жодного разу не заплакала, а, навпаки, постійно посміхалася і сміялася, - поділився один з глядачів. - Коли виросте, напевно буде такою ж красивою, як мама.

Насолодитися мюзиклом чарівна Катерина та і її не менш прекрасне малятко приїхали в компанії двох кавалерів - чоловіка зірки Володимира Абашкіна та їх старшої дитини, 11-річного сина Олексія. Прем'єра «Звуків музики» стала воістину сімейної подією. Переглянути шоу прийшли й інші зоряні нащадки, - пише www.stars.glavred.info
Помилковий заголовок — Frnhbcf Rfnthbyf Uec'df dgthit gjrfpfkf cdj. ljymre

13 Жовтня, 11:20

Поділитися:

ПодіїПодії
Сьогодні свято

Міжнародний день пам'ятників та історичних місць

Сьогодні іменини святкують:

Марко, Платон, Семен, Федора (Феодора)