Настільна версія
мова | язык

Кейт Мосс без макіяжу лякає чоловіка

13 Жовтня, 11:45

Поділитися:

37-річна Кейт Мосс, яка нещодавно вийшла заміж за музиканта з групи The Kills Джеймі Хінса, зізналася в інтерв'ю журналу Style, "вранці чоловік просто в шоці від її вигляду".

"На щастя, я можу відновити любов і обожнювання за допомогою косметики, - говорить модель.- Це зброя дівчат. Мій чоловік прокидається, дивиться на мене і жахається: "О, боже, Кейт!". Але жінки вміють за допомогою макіяжу зробити з жахливого те прекрасне".

А ось 9-річна дочка топ-моделі думає інакше. Вона не переносить макіяж і воліє бачити справжнє обличчя матері."Лайла дуже манірна дівчинка. Мені завжди доводиться змивати косметику, тому що вона, дійсно, не любить цього. Лайла обожнює, коли у мами чисте і справжнє обличчя. Сама вона використовує тільки блиск для губ. Зате захоплюється манікюром. Лайла дуже красива дівчинка - така безневинна і свіжа. Вона прекрасна, і абсолютно очевидно, що вона моя донька", - каже горда мати.

Кейт Мосс без гриму нещодавно з'явилася на вулицях Парижа і довела, що не такий страшний чорт, як його малюють, - розповідає www.tsn.ua
Помилковий заголовок — Rtqn Vjcc ,tp vfrsz;e kzrf' xjkjdsrf

13 Жовтня, 11:45

Поділитися:

ПодіїПодії
Сьогодні свято

Міжнародний день пам'ятників та історичних місць

Сьогодні іменини святкують:

Марко, Платон, Семен, Федора (Феодора)