Настільна версія
мова | язык

Сексологи знайшли у жінок ще одну чарівну точку

17 Жовтня, 17:02

Поділитися:

Сексологи святкують перемогу: їм вдалося знайти в надрах жінки ще кілька чарівних точок.

Над ім'ям першої чарівної точки сексологи думали не дуже довго: просто взяли і назвали її першою буквою алфавіту: А. Начало всіх начал ...

Де знаходиться ця сексуальная точка А? Ерогенна точка А перебуває в передній частині піхви, між сечовим міхуром і шийкою матки. По суті це аналог чоловічого передміхурової залози.

Які відчуття дарує ерогенна точка А? Природно, оргазм. Але не тільки. Пряма стимуляція А-точки викликає дуже сильні скорочення м'язових тканин. Точка А не має нічого спільного з клітором, тобто для її прояву стимуляція клітора абсолютно не потрібна.

Другою гідністю А-точки є те, що вона не набуває надмірну чутливість під час оргазму.А це означає, що після першого оргазму можна продовжити стимуляцію ерогенною точки А і отримати мультиоргазм.

Як знайти ерогенну А-точку? О, пошук точки А - заняття не для профанів. І сексологи довго сперечалися, вказуючи один одному її місцезнаходження.

Крапку в суперечках поставив Десмонд Моріс, якому вдалося довести, що точка А перебуває в самій глибині піхви і являє собою скупчення надзвичайно чутливих тканин, розташованих безпосередньо над шийкою матки, точніше, між шийкою матки і сечовим міхуром.

Сексологи стверджують, що при наростанні сексуального збудження у жінок м'язи і зв'язки, розташовані навколо матки, скорочуються, розкриваючи "тент", що дозволяє пенісу проникнути приблизно на 2,5 см глибше - за шийку матки. Результат такого проникнення - абсолютно неймовірний оргазм.

Чи гарантує ерогенна точка А оргазм?

Жінка буде любити чоловіка вічно, якщо йому якимсь дивним чином вдасться дотягнутися до А-точки. Але для цього чоловікові потрібно мати особливий, дуже немаленький пеніс. До того ж бажано, щоб цей пеніс був злегка загнутий на самому кінці.

Залишається тільки посміхнутися, а потім злегка засумувати, назавжди розпрощавшись з надією випробувати неймовірний оргазм?

Ну чому ж?

Сексологи стверджують, що дістатися до точки А можуть чоловіки з довгими, дуже довгими пальцями.

А також - вібратори. Але вібратори не прості, а спеціальної конструкції: довгі, тонкі і злегка загнуті на кінці. Ці вібратори можуть виявитися куди кориснішими, ніж пеніс.

Як зрозуміти, що точка А знайшлася?

"Як тільки хто-небудь (або що-небудь) добереться до точки А, у тебе виникне відчуття, ніби відкрилися ворота шлюзу - так швидко наповниться піхва природною змазкою", - пише сексолог Трейсі Кокс, - повідомляє www.sex-news.ru

Помилковий заголовок — Ctrcjkjub pyfqikb e ;syjr ot jlye xfhsdye njxre

17 Жовтня, 17:02

Поділитися:

ПодіїПодії
Сьогодні свято

Міжнародний день свободи слова в ЗМІ

Міжнародний день сонця

Сьогодні іменини святкують:

Анастасій, Гаврило, Григорій, Микита, Олександр, Федір