Настільна версія
мова | язык

Основні правила для збереження потенції

17 Жовтня, 17:35

Поділитися:

Честь, як відомо, потрібно берегти змолоду. А що таке честь для сучасного чоловіка? Звичайно ж, потенція!

Та сама потенція, яка в 17 років здається безсмертною, в 30 для половини чоловіків - перший привід для занепокоєння, а в 40 - основна причина легкого смутку для 65% чоловіків, вже знають, що таке простатит, порушення еректильної функції та інші дуже неприємні діагнози .

І кому ж, як не нам, жінкам, потурбуватися про те, щоб наші чоловіки зберегли свою потенцію до глибокої старості? Засвоюємо основні правила цієї важливої справи!

Губить чоловіків не пиво, губить чоловіків їзда! Так-так, лікарі стверджують, що перші кандидати на ранні проблеми з потенцією - професійні водії або чоловіки, які проводять за кермом більше чотирьох годин на день.

Постійна тряска на нерівностях дороги веде до порушення кровообігу в статевих органах, застійному запалення простати, а потім і зниження ерекції та бажання. Існують найпростіші способи зменшення трясіння при їзді на машині, але ними нехтують.

Крім того, незважаючи на численні попередження, водії дуже близько контактують з бензином. Навіть якщо не відбувається явне отруєння організму, потрапляння парів бензину в кров різко знижує статеві здатності чоловіка.

Не пускай чоловіка на риболовлю! Сильно ризикують своєю потенцією любителі зимової риболовлі, що сидять на льоду. А також любителі здорового способу життя - "моржі".

Стеж за харчуванням свого коханого. Безжально обмежуй коханого у вживанні багатих на холестерин продуктів: яєць, вершкового масла, печінки, ковбас всіх видів, жирного м'яса і т. д. Буде сердитися, постав перед вибором: м'ясо або потенція. Нехай подумає!

Потенцію чоловіка береже спорт! Активний рух підтримує нормальний кровообіг. Купи коханому абонемент у фітнес-зал або басейн.

Не поспішай годувати чоловіка таблетками! Навіть з благородною метою підняття імунітету. Чоловіча еректильна функція - дуже вразливе місце.

Тому постеж за тим, щоб хлопець не поспішав вживати легальні і не дуже стимулятори потенції, а також - заспокійливі та антигістамінні засоби - все це впливає на потенцію. Антидепресанти, сечогінні засоби, препарати, що знижують рівень холестерину, протизапальні засоби також можуть вплинути на сексуальну функцію.

Стеж за психологічним здоров'ям коханого. Часті сварки в сім'ї, підвищена нервозність на роботі та ...90% чоловіків у віці до сорока років, що страждають порушеннями роботи статевої системи, повинні "дякувати" за це хронічним стресам.

А ще вмов хлопця кинути палити. Нехай обмежить вживання алкоголю до мінімуму, менше нервує. Так, - це прописні істини. Але ж все геніальне просто!, - рекомендує www.sex-news.ru



Помилковий заголовок — Jcyjdys ghfdbkf lkz p,tht;tyyz gjntywsї

17 Жовтня, 17:35

Поділитися:

ПодіїПодії
Сьогодні свято

Міжнародний день інтелектуальної власності

Сьогодні іменини святкують:

Артемон