Настільна версія
мова | язык

Lady Gaga стала Мерилін Монро для Клінтона

17 Жовтня, 23:36

Поділитися:

Поп-зірка Lady Gaga заспівала для екс-президента США Білла Клінтона, та не втрималася від міцного слівця. З нагоди 10-річчя фонду Клінтона епатажна співачка виступила на сцені, яка нібито висіла на дереві.

Подія відбулася в суботу в Лос-Анджелесі, пише "The Huffington Post".

Із білявими косами та червоними губами Lady Gaga дещо нагадувала секс-символ всіх часів Мерилін Монро, яка у 1962-му році заспівала для Джона Кеннеді.

Любителька діамантових зубів навіть замінила назву свого хіта "Bad Romance" на "Bill Romance".

"Якщо багато років тому хтось сказав би мені, що я робитиму це для вас, я б не повірила. Я би показала добрий американський "Fuck you", - сказала співачка зі сцени, звертаючись до Клінтона.

У свою чергу, Білл Клінтон так само радів з приводу участі Lady Gaga у його концерті. А за день до цього політик святкував свій 65-й день народження, який був ще19-го серпня.

"Я подумав: "О, Господи. У мене буде Lady Gaga, під час святкування мого 65-річчя в мене станеться серцевий напад", - поділився політик

"Я єдина людина в історії, якій довелося бути президентом, а потім мій пост-президентський день народження відвідали Lady Gaga та державний секретар", - пожартував Клінтон зі сцени, маючи на увазі свою дружину Гілларі Клінтон, яка з 2009-го року є держсекретарем США.

Своїй жінці політик привселюдно подякував за те, що вони з нею зустрілися 40 років тому.

Сам Білл Клінтон, незважаючи на прохання Lady Gaga, так і не зіграв на саксофоні.

"Хочу, щоб ти пограв сьогодні ввечері для мене на саксі, бейбі", - марно благала його співачка.

Як зазначає видання, квитки на святкування 10-річчя Фонду Клінтона можна було купити в діапазоні від 50-ти до 550-ти доларів.

Окрім Lady Gaga у концерті взяли участь Стіві Вандер, репер Usher, лідер гурту U2 Боно та інші.

Нагадаємо, крім того, що екс-президент США Білл Клінтон займається покращанням життя на планеті, він ще й спробував себе в акторстві та стежить за фігурою на прохання доньки.
Помилковий заголовок — Дфвн Пфпф cnfkf Vthbksy Vjyhj lkz Rksynjyf

17 Жовтня, 23:36

Поділитися:

ПодіїПодії
Сьогодні свято

Міжнародний день інтелектуальної власності

Сьогодні іменини святкують:

Артемон