Настільна версія
мова | язык

Гайтана разом з «маленькими» друзями Євро-2012 запише гімн «Viva Європа!»

17 Жовтня, 23:45

Поділитися:

Гайтана не тільки талановита співачка, композитор, а ще й надзвичайно доброї душі людина. За всі роки своєї творчої кар’єри вона ні на мить не забувала про маленьких українців, і завжди намагалась підтримувати їх у різних творчих ідеях.

В цьому році Гайтану урочисто нагородили званням Офіційного друга Євро 2012 і в знак подяки, артистка написала Гімн, який одразу ж прийшовся до душі оргкомітету та прихильникам майбутнього чемпіонату.

Загалом, серед ста офіційних Друзів Євро 2012 налічується двадцять дітей з різних куточків України. На офіційній зустрічі друзів УЄФА Гайтана вразила усіх сюрпризом, який підготувала спеціально для наймолодших учасників зустрічі. Кожного маленького друга співачка урочисто запросила прийняти участь у записі Гімну Євро-2012.

20 жовтня, разом з талановитими маленькими «друзями» Гайтана запише гімн «Viva Європа!», який стане натхненням для усіх футбольних прихильників, а також для гравців українських клубів. Пісня «Viva Європа!» записана з маленькими друзями Євро також увійде у наступний дитячий альбом від Гайтани «Кукабарра-Чемпіон!», який співачка презентує наприкінці осені цього року.

«Я усім серцем люблю дітей, тому що ще й досі відчуваю себе маленькою дівчинкою. Моя душа переливається щастям, коли є можливість творити пліч-о-пліч з «милими янголятами». Звісно, своєю ідеєю, щодо запису пісні «Viva Європа!» у дуеті з «маленькими» друзями Євро-2012 я вразила усіх представників УЄФА, але ж я попереджала, що здатна на неймовірні сюрпризи та задуми. Для цих діток запис пісні стане дебютом, і я вірю в те, що більшість із них захопиться цим процесом і відшукає в собі нові таланти. Пісня «Viva Європа!» стане логічним продовженням «Україна Будьмо!», адже в ці композиції було закладено найщирішу емоцію підтримки українського духу. Пісня «Viva Європа!» завдяки дитячим голосам та енергетиці молодої наснаги, зазвучить по-новому, більш насичено. Я впевнена, цією піснею будуть надихатися мільйони людей», - ділиться емоціями Гайтана.
Помилковий заголовок — Ufqnfyf hfpjv p «vfktymrbvb» lhepzvb "dhj-2012 pfgbit usvy «Мшмф "dhjgf!»

17 Жовтня, 23:45

Поділитися:

ПодіїПодії
Сьогодні свято

Міжнародний день інтелектуальної власності

Сьогодні іменини святкують:

Артемон