Настільна версія
мова | язык

Анастасія Волочкова здала Баскова

18 Жовтня, 13:20

Поділитися:

Анастасія Волочкова перша показала знімки з дня народження Миколи Баскова, який продав ексклюзивні права на зйомку одному з модних глянцевих журналів. Балерина виклала всі подробиці ювілею свого друга в Мережі прямо під час вечірки.

«Це близька для мене людина, нас пов'язує дружба впродовж 15 років, в наших долях багато спільного: одночасний початок кар'єри в Москві, поява у Великому театрі, вихід з нього, моє заміжжя і його весілля трапилися приблизно в один і той же час, точно так само, як і розлучення, всі наші злети і падіння ми переживали разом »,- Написала артистка у своєму блозі.

Святкування проходило в банкетному залі відомого ресторану Москви. Привітати Миколу Баскова прийшли Алла Пугачова, Максим Галкін, Крістіна Орбакайте, Лєра Кудрявцева та інші.

Відомо, що серед подарованої квартири в Москві за 10 млн.доларів, тенор отримав картину від Анастасії Волочкової, I-Pad від Наташі Корольової, вінтажну вазу від Максима Галкіна і Примадонни, набір посуду від Крістіни Орбакайте і побутову техніку для нової квартири, сертифікати на великі суми в різних столичних магазинах, дизайнерський одяг і багато іншого, - розповідає www.Lenta.ru
Помилковий заголовок — Fyfcnfcsz Djkjxrjdf plfkf <fcrjdf

18 Жовтня, 13:20

Поділитися:

ПодіїПодії
Сьогодні іменини святкують:

Георгій (Єгор), Данило, Ніл, Серапіон