Настільна версія
мова | язык

Дмитро Дюжев збив дитину

18 Жовтня, 13:45

Поділитися:

Популярний актор Дмитро Дюжев, перебуваючи за кермом автомобіля, наїхав на дев'ятирічну дівчинку, яка перебігала дорогу в недозволеному місці. В результаті того, що сталося ДТП дівчинка опинилася в лікарні.

«Дівчинку від удару підкинуло, і вона впала на капот автомобіля актора. Він одразу вибіг з машини, я його відразу впізнав. Навколо зібрався натовп. Дюжев підняв її на руки і поніс до машини, але очевидці заспокоїли його і попросили покласти дівчинку назад на асфальт до приїзду "Швидкої допомоги". Він поклав її, підклав під голову свою куртку », - повідомив очевидець.

Після того, що сталося, подруги постраждалої дівчинки побігли до поліклініки № 89 та викликали «швидку». Карета незабаром прибула на місце події. Дмитро Дюжев в цей час перебував у пригніченому стані і, як міг, допомагав лікарям.

Батько дівчинки повідомив, що про стан доньки йому поки невідомо, за словами лікарів у неї пошкоджена нога, і вона сильно вдарилася головою.

«Сам Дмитро дуже переживає через те, що сталося. Ми зідзвонюємося, він цікавиться станом моєї доньки. Лікарі поки не коментують стан доньки, будемо чекати », - повідомив батько постраждалої Олександр Копітцов.

Батьки дівчинки не планують звертатися до поліції, - пише www.ura-inform.com
Помилковий заголовок — Lvbnhj L.;td p,bd lbnbye

18 Жовтня, 13:45

Поділитися:

ПодіїПодії
Сьогодні іменини святкують:

Георгій (Єгор), Данило, Ніл, Серапіон