Настільна версія
мова | язык

Пенсіонери отруїлися марихуаною на похоронах

18 Жовтня, 14:04

Поділитися:

У штаті Каліфорнія троє літніх людей потрапили до лікарні після того, як наїлися тістечок з марихуаною. Інцидент стався на траурному заході з нагоди похоронів їх спільного друга.

За словами представника поліції міста Хантінгтон-Біч, який займався розслідуванням події, шоколадні ласощі з марихуаною було подано в пам'ять про померлого, який вживав в їжу таку випічку. Як уточнює портал "Новолітіка", він страждав від раку, і тому йому було дозволено вживання марихуани в медичних цілях.

При цьому гості не були повідомлені про склад "веселих" тістечок і їли їх без всяких побоювань, повідомляє News. BCM.ru. Однак, за даними поліції, деякі з 100 чоловік, які прийшли на вечір пам'яті померлого, все-таки знали про начинку випічки.

Тістечка з марихуаною анонсувала дочка померлої людини.

Так чи інакше, трійця - дві жінки 71 року і один чоловік 82 років були госпіталізовані з однаковими симптомами. Люди похилого віку скаржилися на запаморочення, нудоту і нездатність стояти на ногах без сторонньої допомоги. Лікарі з'ясували, що хворі їли тістечка з марихуаною. Як літні люди почувають себе в даний час, не уточнюється, - повідомляє www.potok.ua
Помилковий заголовок — Gtycsjythb jnheїkbcz vfhb[efyj. yf gj[jhjyf[

18 Жовтня, 14:04

Поділитися:

ПодіїПодії
Сьогодні іменини святкують:

Антонін, Георгій (Юрій), Іван, Никифор, Пафнутій, Христофор