Настільна версія
мова | язык

Олександр Педан відзначив річницю весілля

19 Жовтня, 19:15

Поділитися:

Під час зйомок шоу "Зроби мені смішно» Олександр Педан раз у раз цікавився: «котра година» і намагався прискорити процес. 

У перервах між зйомками Олександр не розлучався з телефоном. Був у піднесеному настрої, а романтичний настрій тільки допомагав. Восьмий день народження своєї сім'ї ведучий почав відзначати рівно опівночі, причому, з дуже незвичайним подарунком.


«Я вибрав оригінальні квіти, а точніше навіть не квіти, а шалено смачні кекси у вигляді трояндочок. Я їх подарував рівно о 12 годині. Справа в тому, що до нас прийшли друзі, трохи затрималися, посиденьки перевалили за північ. Але це був тільки початок », - розповідає Олександр.

Визнаватися які ще цікаві сюрпризи чекали ввечері дружину Інну, Саша не захотів.

Сказав тільки, що незабаром планує романтичну подорож.

«У нашій сім'ї незабаром ще одне свято - день народження Інни. Тому я вирішив зробити один великий подарунок - романтичну подорож до Парижа », - додав ведучий.

До речі, Олександр за лаштунками зізнався: «Для моєї дружини свято, коли я щось роблю по будинку. У мене немає часу. Можу, щоправда помити посуд. А вчора, готуючись до свята, попилососив в будинку, поборов весь пил (сміється). Давно цього не робив », - зізнається Сашко ..., - пише www.show.oboz.ua
Помилковий заголовок — Jktrcfylh Gtlfy dslpyfxbd hsxybw. dtcskkz

19 Жовтня, 19:15

Поділитися:

ПодіїПодії
Сьогодні свято

Міжнародний день інтелектуальної власності

Сьогодні іменини святкують:

Артемон