Настільна версія
мова | язык

Страшну шкоду Кока-коли довели на практиці

19 Жовтня, 23:43

Поділитися:

36-тирічна Клер Айтон з Уорікшір постійно відчувала нестерпний спрагу, сильну втому і страждала від зайвої ваги. Дані проблеми змусили її звернутися до лікаря. Аналізи крові не виявили яких-небудь проблем. Тоді жінка вирішила шукати відповіді у гіпнотизера.

Сеанс гіпнозу з Расселом Хеммінгзом, які працюють в Ковентрі, виявив причину - залежність від дієтичної коли. Дійсно, жінка пізніше зізналася, що протягом десяти років щодня випивала близько трьох літрів на день солодкої газованої води. У рік така пристрасть обходилося їй в 1300 фунтів (64200 рублів). Більш того, жінка поправилась на 19 кілограм, і її вага становить 86 кілограмів.

Завдяки гіпнозу жінка не п'є колу з серпня. За словами самої Клер, вона й не припускала, що її любов до напою є справжньою залежністю. Кола була частиною щоденного ритуалу - жінка випивала чашку кави з ранку, а день, що залишився пила газовану воду.

Штучні підсолоджувачі, що містяться в напої, негативно позначалися на здоров'я Клер.

У неї з'явилися головні болі, загальний стан нездужання. Як тільки вона перестала пити колу, замінивши її водою, самопочуття жінки відразу покращилось . Також вона схудла на 2 кілограми. Експерти відзначають: багато людей помилково вважають, ніби дієтична кола не зашкодить їхньому здоров'ю і талії. Однак це не так. Більш того, було встановлено, що підсолоджувачі підсилюють тягу до солодощів, затягуючи людини в замкнене коло, - розповідає www.potok.ua
Помилковий заголовок — Cnhfiye irjle Rjrf-rjkb ljdtkb yf ghfrnbws

19 Жовтня, 23:43

Поділитися:

ПодіїПодії
Сьогодні іменини святкують:

Антон (Антоній), Ардаліон, Євстафій (Євстахій, Остап), Іван, Мартин