Настільна версія
мова | язык

Кайлі Міноуг хоче гримерку на колесах, срібла та пива

20 Жовтня, 00:11

Поділитися:

Поп-зірка Кайлі Міноуг замовила пересувну гримерку, козячий сир та порцелянові тарілки. Цими та іншими забаганками відрізняється райдер співачки, яка днями прибуде у столицю.

22-го жовтня Кайлі виступатиме на одному з вокальних шоу, повідомляє канал "СТБ".

Зірка житиме у президентському номері одного з п'ятизіркових готелів Києва. Її всюди супроводжуватимуть шість охоронців.

Однією з вимог Кайлі є те, що і вона, і вся її команда їстимуть з порцелянових тарілок виключно срібними столовими приборами. Причому їжа має подаватися на чистих лляних скатертинах.

Як виявилося, частина команди співачки - радикальні вегетаріанці, тому харчуються нібито лише високоякісною рослинною їжею. А питимуть вони спеціально привезений з Британії напій "Gatorade".

У номері Кайлі Міноуг завжди мають бути тільки свіжі овочі та фрукти, бо заморожені і консервовані неприйнятні для зірки.

Також австралійка замовила персонального шеф-кухара. Саме він готуватиме для неї курчат з овочами. А перед самим шоу їй мають подати звичайну пасту.

Крім того, співачка зажадала пересувну гримерку, або "гримваген", із душем, кухнею та диваном для відпочинку.

Також у гримерці мають бути дзеркала, туалетний столик та обігрівач. Гримваген встановлять за сценою, аби співачка могла вийти до глядачів прямо звідти.

Принаймні, набір напоїв для Кайлі не має бути занадто вишуканим. У гримерці буде кола, вино та пиво.

Ще менеджери співачки замовили кокосове молоко та козячий сир для неї. А після виступу, балету Міноуг мають привезти свіжу піцу.

Саундчек Кайлі триватиме одну годину. У цей час в студії має залишатися тільки співачка, її менеджери та основний склад знімальної групи шоу.

Нагадаємо, австралійська зірка Кайлі Міноуг нещодавно стала доктором наук про здоров’я. Вона має заспівати у Києві чотири пісні та обіцяє якийсь сюрприз.
Помилковий заголовок — Rfqks Vsyjeu [jxt uhbvthre yf rjktcf[? chs,kf nf gbdf

20 Жовтня, 00:11

Поділитися:

ПодіїПодії
Сьогодні свято

Міжнародний день ДНК

Сьогодні іменини святкують:

Василь, Давид, Зенон (Зинон), Іван