Настільна версія
мова | язык

Розлючений Брюс Вілліс «наваляє» легковажному Ештону Катчеру

20 Жовтня, 21:47

Поділитися:

Брюс Вілліс розлютився і має намір провести виховну бесіду з Ештоном Катчером. На думку зірки, поведінка чоловіка матері його трьох дочок ні в які рамки не лізе.

Брюс Вілліс і Демі Мур розлучилися в 2000 році. Проте їм вдалося зберегти теплі і дружні стосунки. За деякими даними, перед весіллям Мур і Катчера "міцний горішок" серйозно поговорив з хлопцем, і Ештон пообіцяв йому не псувати життя Демі і піклуватися про дівчаток.

Однак Катчер свого слова не дотримався. За словами джерел з оточення Вілліса, актор розцінив такий вчинок колеги як посягання на честь його родини. Так, Брюс вважає, що екс-дружина залишається членом його сім'ї, незважаючи на розрив.

"Коли він дізнався про скандал, то розізлився,- цитує джерело з оточення знаменитості журнал Now.- Він має намір закликати Ештона до відповіді. І якщо Брюс до нього добереться, то це буде видовище не для слабкодухих ".

Як би там не було, але Демі та Ештон не знімають свої обручки. Вчора папараці сфотографували актрису в аеропорту Лос-Анджелеса, а її чоловіка за кермом авто, і в обох символи шлюбу до цих пір на пальцях, - розповідає www.tsn.ua
Помилковий заголовок — Hjpk.xtybq <h.c Dskksc «yfdfkz'» kturjdf;yjve Tinjye Rfnxthe

20 Жовтня, 21:47

Поділитися:

ПодіїПодії
Сьогодні свято

Міжнародний день охорони праці

Сьогодні іменини святкують:

Анастасій, Анастасія, Андрій, Василиса, Віктор, Кіндрат, Лук'ян, Мстислав, Трохим, Яків