Настільна версія
мова | язык

Dazzle Dreams відзняли новий кліп на пісню «Message»

22 Жовтня, 10:23

Поділитися:

Відомий український гурт Dazzle Dreams відзняв новий кліп на пісню «Message». Це відео стане першою роботою колективу, яка вийде у підтримку нового альбому гурту «DIVA» (реліз альбому – Lavina Music).

Композиція «Message» увійде у новий альбом Dazzle Dreams, презентація якого відбудеться наприкінці листопада цього року. Пісня вийде у двох варіантах: україно-англійському та англійському.

Режисером нового відео Dazzle Dreams стала Аліна Діанова (компанія «Bonnie&Clyde»). У кліп «Message» було вкладено глибокий філософський задум. Сюжет розповідає глядачу про «Книгу життя» головного героя (Дмитра Ципердюка), яку знайшла і прочитала героїня кліпу (Катерина Сидоренко).

«Новий кліп «Message» - наша перша робота з компанією «Bonnie&Clyde». Ми повністю довірились і віддались у руки режисеру – талановитій Аліні Діановій, яка внесла у сюжет глибоку ідею «Книги життя», обіграла все у середньовічному стилі із казковими мотивами. Кожний герой був відзнятий у близькій для його душі та образу атмосфері», - розповідає Дмитро Ципердюк.

Зйомки кліпу тривали 2 доби. Для всіх героїв була підібрана індивідуальна локація. Зйомки відбувались на Київському морі, новому Дніпровському мосту, лісі, ресторані, а також у Філармонії (малому залі симфонічного оркестру). Під час зйомок було задіяно безліч класичних інструментів, середньовічної зброї.

Зображення нового кліпу, на відміну від сучасних відео робіт, буде абсолютно не перенасиченим спец-ефектами. Режисер віддала перевагу натуральному зображенню. Природність, образність, легка казковість – основні компоненти цієї роботи.

«Гурт Dazzle Dreams дуже неординарна група. Я намагалася за допомогою відео передати душу цього колективу, ідею їхньої творчості, і, звісно, філософію пісні «Message». Ми не будемо використовувати графіку, спец-ефекти, лише реальне зображення, яке ми інтелектуально обіграли. Кожна картина, кожен епізод цього кліпу підібрані невипадково. Ця робота обов᾿язково змусить глядача поміркувати над життям», - розповідає режиссер кліпу Аліна Діанова.


Прем’єра кліпу призначена на кінець жовтня.
Помилковий заголовок — Вфяяду Вкуфьы dslpyzkb yjdbq rksg yf gscy. «Ьуыыфпу»

22 Жовтня, 10:23

Поділитися:

ПодіїПодії
Сьогодні свято

День міст-побратимів

Міжнародний день джазу

Сьогодні іменини святкують:

Адріан, Ананій, Зосим, Семен, Олександр