Настільна версія
мова | язык

Поверни секс у своє життя

24 Жовтня, 11:29

Поділитися:

Літо закінчилося, а разом з ним відшуміли відпустки, походи на природу, поїздки на дачу... Погода теплом не радує. Протягом довгого похмурого робочого дня більшість трудоголіків мріють тільки про одне - про ліжко (як не дивно, порожнє). Щоб пробудити в собі бажання, доведеться діяти, а для цього тобі знадобляться наступні поради:

Сон. Щоб повернути сексуальну активність, необхідно, перш за все, виспатися: жінкам для цього буде потрібно 8-10 годин на добу, чоловікам - від 7 до 9.

Вітаміни і дієта. Чим довше триває осінь, тим більше змучений вигляд набувають роботяги. Підживити свій організм вітамінами, а також "збудливою" їжею: горіхами, вівсянкою, неочищеним рисом, бананами, яйцями, помідорами, морквою і житнім хлібом.

Солярій.Сходи в солярій і підстав своє тіло хоча б штучним променям сонця. На тебе буде приємно дивитися, та ти і сама відчуєш своє перетворення. Задоволений вигляд, пустотливий блиск в очах - і з тобою, безумовно, захочуть познайомитися.

Прогулянки. Намагайся не сидіти вдома весь вільний час. Зміни обстановку - зберися куди-небудь разом з друзями або піди в спа-салон ... Восени потрібно обмежити вживання алкоголю. Твій організм тепер знаходиться в стресовому стані, і не варто його посилювати. Коли після прогулянки по сірому місту ти повернешся додому, тобі неодмінно захочеться любові і ласки. Найголовніше, щоб поряд була людина, здатна це дати, - рекомендує www.sex-news.ru
Помилковий заголовок — Gjdthyb ctrc e cdj' ;bnnz

24 Жовтня, 11:29

Поділитися:

ПодіїПодії
Сьогодні свято

Міжнародний день інтелектуальної власності

Сьогодні іменини святкують:

Артемон