Настільна версія
мова | язык

Кетрін Хайгл: "Моя донька любить ходити на підборах"

24 Жовтня, 12:04

Поділитися:

Поживши в Голівуді три роки, дочка Кетрін Хайгл вже полюбила гарний одяг. Актриса розповіла, що Налі вже ходить на каблуках так само, як і мама.

«Якось ми зі стилістом працювали над моїм вечірнім вбранням, і у нас було безліч красивого взуття, коштовностей та одягу, - каже Кетрін. - Налі любить одяг. Вона дівчинка до кінчиків пальців, і вона надягала ці туфлі на шпильці і навіть могла в них ходити! Їй всього три роки і в неї невелика ніжка, але вона змогла йти на підборах, в яких, як мені здається, нормально ходити взагалі не можна».

Крім того, Кетрін розповіла про те, що Налі «зараз дуже балакуча» і навіть відзначилася поведінкою: «Не сказати, що її поведінка погана, - уточнює вона.
- Але вона проявляє себе дуже по-дорослому і зухвало, і це зводить мене з розуму. Я не знаю, де вона понабирала всього цього, сподіваюся, що не від мене! Це мене б дуже засмутило!».

Однак, за словами Кетрін, на неї має вплив тільки тато: «Вона дійсно татова донька, і вона завжди любила Джоша більше, ніж мене, - сміється Кетрін.- Але у неї бувають моменти, коли вона хоче просто побути зі мною, і немає нічого жалісливою і прекрасного, ніж ті моменти, коли вона кличе мене», - пише www.newsme.com.ua


Помилковий заголовок — Rtnhsy {fquk^ @Vjz ljymrf k.,bnm [jlbnb yf gsl,jhf[@

24 Жовтня, 12:04

Поділитися:

ПодіїПодії
Сьогодні іменини святкують:

Антонін, Георгій (Юрій), Іван, Никифор, Пафнутій, Христофор