Настільна версія
мова | язык

Рідний брат Мадонни став бомжем

24 Жовтня, 12:04

Поділитися:

Як повідомляють деякі представники ЗМІ, 55-річний Ентоні Чікконе вже півтора року ночує, де доведеться, і живе на милостиню.

Сім'я відвернулася від чоловіка, коли у нього настали важкі часи. Він ніколи і уявити собі не міг, що опиниться в такому жалюгідному становищі. Чікконе розповів, що у нього немає ні будинку, ні заробітку. Щоб прогодуватися, він збирає порожні пляшки і банки.

Ентоні вдячний жителям Траверс-Сіті, які не залишили жебраків (у місті їх близько 14 тисяч) без допомоги. Їх годують, іноді пускають переночувати, дають одяг. Чоловік зазначив, що особливо важко взимку. Багато гинуть, відморожуються кінцівки. Ентоні Чікконе відморозив собі торік ноги.

Мадонна поки ніяк не коментувала скандальні зізнання свого брата, але очевидно, що ці одкровення викличуть бурю обурення. Журналісти газети Michigan Messenger впевнені, фанати співачки будуть вимагати від неї,щоб вона допомогла брату-бомжу.

Нагадаємо, що після прес-конференції Мадонни на Венеціанському фестивалі, на якому вона представила свій фільм, журналіст каналу 1 +1 - Віталій Сердюк - подарував співачці гортензії. Мадонна була, м'яко кажучи, не в захваті і викинула букет квітів. Це викликало шквал скандалів: шанувальники зірки почали засуджувати її вчинок, але співачка не вважала, що зробила щось не так. На доказ вона завантажила в інтернет своє зле відео-звернення, яке шокувало користувачів Мережі, - розповідає www.tsn.ua
Помилковий заголовок — Hslybq ,hfn Vfljyyb cnfd ,jv;tv

24 Жовтня, 12:04

Поділитися:

ПодіїПодії
Сьогодні іменини святкують:

Євтихій (Євтух), Єремій (Ярема), Мефодій