Настільна версія
мова | язык

Андрій Малахов і Наталія Шкулева живуть порізно

24 Жовтня, 12:04

Поділитися:

Як виявилося, у найбільш високооплачуваного російського телеведучого Андрія Малахова свої погляди на сучасне сімейне життя.

Незважаючи на те, що весілля Андрія Малахова і спадкоємиці мільйонів видавця Віктора Шкулева стало важливою подією в російському світському житті, пара не поспішає зближуватися.

Справа в тому, що Наталя, як і Андрій, дотримується досить дивної, на перший погляд, моделі сімейного життя, коли кожен з подружжя живе своїм життям. На думку Малахова це зберігає шлюб від його рутини і буденного побуту, зберігаючи всю принадність романтичних стосунків закоханих.

По суті Андрій Малахов живе з Наталією Шкулевою гостевим шлюбом, хоч і абсолютно законним. Подружжя і досі мешкає за місцем свого колишнього проживання і лише зрідка ночують разом то в одного, то в іншого, і снідають, а потім роз'їжджаються.

Така модель сім'ї все-таки ніяк не передбачає появу дітей, адже, тоді батькам доведеться ділити дитину між собою, як при розлученні. А може бути вони домовляться і в цьому питанні, адже вони сучасні чоловік і дружина і будуть виховувати своїх чад по черзі, згідно графіку і завантаженості, - розповідає www.gloss.ua
Помилковий заголовок — Fylhsq Vfkf[jd s Yfnfksz Irektdf ;bdenm gjhspyj

24 Жовтня, 12:04

Поділитися:

ПодіїПодії
Сьогодні свято

Міжнародний день праці

Сьогодні іменини святкують:

Аксен, Антон, Віктор, Юхим, Зинон, Ізот, Іван, Кузьма, Фелікс