Настільна версія
мова | язык

Сукню Мерилін Монро в Китаї продано за півмільйона доларів

24 Жовтня, 12:59

Поділитися:

Зелене оксамитова сукня, в якій Мерилін Монро знімалася у фільмі "Река, не текущая вспять" 1954 року, продано на аукціоні в Китаї за 504 тисячі доларів. Організатором торгів виступав аукціонний будинок Julien's Auctions.

За словами глави дому Даррена Джулією, сукню придбав покупець, який побажав зберегти анонімність. Ця сукня була на Монро в сцені,де вона співала пісню "I'm Gonna File My Claim".

У фільмі, який вважається класичним вестерном, Монро зіграла дружину гравця, роль якого виконав Роберт Мітчем.

У червні 2011 року біла сукня, в якій Мерилін Монро знімалася у фільмі " Зуд седьмого года" (або "Сім років бажань") було продано на торгах в США за 4,6 мільйона доларів. Ця сукня відома за знаменитим епізодом з фільму.

Також на аукціоні Julien's Auctions за 72 тисячі доларів було продано бюстьє, яке носила Мадонна під час туру "Who's That Girl" 1987 року. Крім того, на торги були виставлені костюми з фільму Бернардо Бертолуччі "Останній імператор", підписана Джоном Ленноном записка, бас-гітара з автографом Пола Маккартні та багато інших предметів, так чи інакше пов'язані зі знаменитостями, - розповідає www.tsn.ua

Помилковий заголовок — Cery. Vthbksy Vjyhj d Rbnfї ghjlfyj pf gsdvskmqjyf ljkfhsd

24 Жовтня, 12:59

Поділитися:

ПодіїПодії
Сьогодні свято

Міжнародний день ДНК

Сьогодні іменини святкують:

Василь, Давид, Зенон (Зинон), Іван