Настільна версія
мова | язык

Пластичні хірурги повернуть молодість Джолі?

3 Березня, 18:27

Поділитися:

Подейкують, акторка Анджеліна Джолі збирається лягти під ніж, аби повернути собі молодість.

До такого рішення 35-річну зірку буцімто підштовхнули дані з нещодавнього опитування, які показали – жінкам більше подобається бачити на екрані юних актрис.

Цей факт змусив Джолі почуватися приниженою, пише "The Showbiz Spy" із посиланням на "National Enquirer".

"Анджеліна вибита з колії. Вона впевнена, що втрачає свою зовнішність, і вона якнайшвидше збирається вдатися до радикальних засобів", - повідомило джерело.

З його слів, хірургічне втручання стало для актриси "пріоритетом №1", заради своєї мети вона готова витерпіти біль.

"Вона хоче міні-підтяжку обличчя, включаючи підтяжку шкіри на шиї, аби прибрати обвислість щік. Також вона хоче розгладити зморшки на шиї, й має намір заповнити жиром вікові зморшки та зробити обличчя пружним. Для повного перетворення, Енджі хоче зробити хірургічну підтяжку повік", - розповів інформатор.

Окрім неминучих вікових змін, Анджеліна більше не бажає миритися із формою та розміром свого носа. "Енджі хоче згладити горбочок на носі, та зробити так, аби ніс виглядав більш витончено. Вона завжди скаржилася, що її ніс завеликий", - зазначив співрозмовник видання.

"Анджеліна не може стерпіти думки про те, що вона втрачає звання найбільшої красуні Голівуду… Вона певна в тому, що її кар'єра почне занепадати, та єдиним рішенням є кардинальне перетворення обличчя", - додав він.

Зі слів джерела, чоловік зірки Бред Пітт тривожиться через жінчині плани, проте Джолі налаштована досягти своєї мети за будь-яку ціну та попри будь-який ризик.

Нагадаємо, якщо вірити авторці скандальної книжки "Бред Пітт та Анджелена Джолі: правдива історія", ніс зірки і раніше зустрічався зі скальпелем хірурга.

Також рік тому ходили чутки, буцімто Анджеліна під загрозою позбавлення радощів сексу спонукає коханого чоловіка зробити підтяжку обличчя, бо той виглядає "як розвалюха".
Помилковий заголовок — Gkfcnbxys [shehub gjdthyenm vjkjlscnm L;jks&

3 Березня, 18:27

Поділитися:

ПодіїПодії
Сьогодні свято

Міжнародний день ДНК

Сьогодні іменини святкують:

Василь, Давид, Зенон (Зинон), Іван