Настільна версія
мова | язык

Війни не буде – тільки музика

24 Жовтня, 23:27

Поділитися:

Існуючи вже більш ніж десять років, маючи за плечима неоціненний досвід живих концертів по всій Україні та вже виданих два повноцінних альбоми, група «Мері» нарешті дасть свій великий сольний концерт.

За роки існування команда об’їздила тисячі кілометрів української землі та дала міні-концерти в сотнях клубів - до великого залу просто не доходили руки. І от, назбиравши достатньо матеріалу для 2-ох годинного концерту, хлопці вирішили потішити свої фанатів.

Закохані Ромео українського шоу-бізнесу запропонують своїм прихильникам пісні про любов, про життя і про самих себе.

Група Мері виступить із програмою, яка має таку ж назву як і другий альбом команди - «Війни в прямому ефірі». Однак добре порадившись, хлопці вирішили замінити слово «ефір» на більш милозвучніше «етер». Таким чином, команда дає зрозуміти, що на концерті звучатимуть добре відомі старі пісні, і не обійдеться без сюрпризів у вигляді нових композицій. Взагалі заплановано дуже багато, але все розповідати ми не будемо – лише додамо, що на сцені окрім Мері виступатиме переможниця проекту «Шанс» Олеся Киричук.

За цікавим збігом обставин концерт відбуватиметься 11.11.11. Хоч хлопці не вірять в магію чисел, але всім хто прийде саме в цей день в театр імені Марії Заньковецької доведеться повірити в магію музики.

Помилковий заголовок — Dsqyb yt ,elt – nskmrb vepbrf
24 Жовтня, 23:27

Поділитися:

ПодіїПодії
Сьогодні свято

Міжнародний день танцю

Сьогодні іменини святкують:

Агапія, Василиса, Галина, Ірина, Леонід, Ніка, Федора