Настільна версія
мова | язык

Лама націлена завоювати Галактику

24 Жовтня, 23:32

Поділитися:

Співачка Лама змінила тантріки на космос. Солістка однойменної групи перевтілилася в сексуального космічного робота. Несподіване амплуа було створено для зйомок нового відео. Кліп на пісню «Не підведи», сингл до майбутнього альбому, знімав вже традиційно Алан Бадоєв.

Зміна іміджу співачки не випадкова. З виходом свіжої пісні у гурту Lama почався новий етап творчості. Музика стала більш фірмовою, із застосуванням новітніх електронних технологій, а образ солістки кардинально видозмінився. Тепер команда всерйоз налаштована до підкорення світу!

«Незабаром буде записаний наш третій альбом», - розповідає Лама. - «До його виходу група готувалася більше року. За цей час ми поміняли погляд на творчість і тепер наші пісні йдуть в ногу з часом, ми намагаємося робити європейську музику. Перша ластівка платівки - пісня і кліп «Не підведи», послухавши цей трек можна зрозуміти в якому напрямку буде розвиватися музика гурту Lama і чого очікувати нашим шанувальникам надалі».

Ідея космічної теми в кліпі належить Бадоєву. Режисер запропонував нове бачення образу співачки і воно ідеально збіглося з настроєм Лами. За сюжетом - Наталя - робот-біонік, нова машина майбутнього, але при цьому не позбавлена ​​чуттєвості і сексуальності. Кардинально змінювати сформований роками образ Наталя не має наміру, але космічна тематика і нововведення в музиці вплинули на значне коригування іміджу співачки. Тому з новими піснями і свіжим альбомом шанувальників творчості гурту Lama чекає сюрприз у вигляді переосмисленої поліпшеної Лами.

Зараз кліп на фінальній стадії графічних доробок. Незабаром його можна буде побачити на українських телеканалах.
Помилковий заголовок — Kfvf yfwsktyf pfdj.dfnb Ufkfrnbre
24 Жовтня, 23:32

Поділитися:

ПодіїПодії
Сьогодні іменини святкують:

Анатолій, Афанасій, Георгій (Юрій), Олександра