Настільна версія
мова | язык

Гімн до Євро-2012 записано!

24 Жовтня, 23:39

Поділитися:

20 жовтня, у «Lych studio» зібрались найталановитіші друзі Євро 2012, щоб записати гімн до майбутнього Європейського чемпіонату. Пісня «Viva Європа» зазвучала голосами «маленьких» друзів Євро-2012, переможниці Чорноморських Ігор - Тетяни Сідякіної, та дітей вокально-інструментального ансамблю «Забава». Ця композиція, авторство якої належить талановитій Гайтані, стала головним номінантом на звання офіційного гімну Євро, який буде обрано оргкомітетом після нового року 2012.

«Для мене запис пісні разом з дітьми - це справжнє свято. Була б моя воля, я б завжди співала і творила пліч-о-пліч з талановитою малечею. Поряд із ними все відбувається так швидко, весело, легко, невимушено. Діти дарують неймовірну емоцію, яку неможливо купити за гроші, не придумати, не знайти. В жодного дорослого немає таких емоцій. Саме тому разом з дітьми я почуваю себе меленькою дівчинкою. Взагалі, я вважаю, що більша частина нашого життя повинна проходити поруч з дітьми. Я дуже рада, що в мене в серці є дар писати пісні й дарувати їх молодому поколінню. Сьогодні моя душа переливається радістю, адже нам вдалося зібрати стільки талановитих діток і записати з ними цей чудовий Гімн», - розповідає Гайтана.

На заході Гайтана щиро веселилася, співала разом з дітьми пісні з альбому «Кукабарра», танцювала й дарувала позитивну енергетику усім присутнім. Повітряні кульки національного колориту, прапорці країн, які прийматимуть участь у європейському чемпіонаті, плакати, календарі й звісно екзотичні фрукти були презентовані усім дітям, які приїхали в Київ і подарували свої яскраві співи.

Гімн від Гайтани та друзів Євро 2012 буде презентовано на початку листопада.

Помилковий заголовок — Usvy lj "dhj-2012 pfgbcfyj!

24 Жовтня, 23:39

Поділитися:

ПодіїПодії
Сьогодні свято

Міжнародний день пам'ятників та історичних місць

Сьогодні іменини святкують:

Марко, Платон, Семен, Федора (Феодора)