Настільна версія
мова | язык

Вагітна Ані Лорак не хоче повторювати експеримент Лободи

4 Березня, 10:37

Поділитися:

Українська співачка Ані Лорак відкидає пропозиції знятися в "вагітній" фотосесії.
Незважаючи на те, що в подібному взяли участь багато зірок, зокрема і Світлана Лобода, Лорак в подібній фотосесії брати участь відмовляється, - пише gazeta.ua.

"Вагітність - це таїнство, яке здійснюється за своїми законами. І моя місія - берегти себе і те життя, яка всередині мене. Але оскільки я публічна людина, підтвердила, що збираюся стати мамою. Після цього до мене вишикувалася ціла черга українських та російських видань з проханням про ексклюзивну фотосесію", - говорить Лорак.

"Мені здається, що фотографуватися в напівоголеному вигляді, демонструючи животик, - недобре, неправильно. Думати треба не лише про себе - але і про ту маленьку людину, яка всередині тебе. Її душу і простір треба теж поважати. Ідея з фото мені не подобається. Можливо, для себе я на щось і наважуся. Але це будуть дуже естетичні фото - для нашої сім'ї, щоб запам'ятати цей свій стан. Робити ж піар на цьому не хочу. Щось має залишитися інтимне в життя відомої людини, не можна ж усі події виносити на загальний огляд", - впевнена співачка.
Помилковий заголовок — Dfusnyf Fys Kjhfr yt [jxt gjdnjh.dfnb trcgthbvtyn Kj,jlb

4 Березня, 10:37

Поділитися:

ПодіїПодії
Сьогодні іменини святкують:

Антон (Антоній), Ардаліон, Євстафій (Євстахій, Остап), Іван, Мартин