Настільна версія
мова | язык

Едуард Романюта відсвяткував 19-річчя!

25 Жовтня, 19:52

Поділитися:

23 жовтня артист Едуард Романюта відсвяткував свій день народження. На святкуванні зібралося більше 40 гостей, привітати Едуарда прийшли близькі друзі, однокурсники і, звичайно ж, родичі. Торжество розпочалося в одному з ресторанів Тернополя, де на честь іменинника прозвучало безліч поздоровлень, а на завершення вечора відбувся святковий салют!

Після того, як феєрверк відгримів, Едуард Романюта з друзями вирушив до одного з нічних клубів Тернополя.

У цей день артисту презентували величезну кількість подарунків. Однак найкращий сюрприз для Едуарда Романюти зробила його команда й шанувальники.

Едуарду піднесли довгоочікуваний подарунок - making of нового кліпу на пісню «Сведи с ума». Також Едуарда Романюту чекав відеоподарунок від шанувальників. Фанати з усієї України зробили музичне відеозвернення до улюбленого артиста, виконавши пісню «Берега», «Спаси меня» і попурі з його дитячої творчості.

Свої вітання Едуарду направили керівники телеканалів OTV, Ru Music, музичної компанії Navsi100.com; музичні продюсери Олег Білий, Михайло Ясінський, Володимир Третьяков, Влад Багінський та інші.

Колектив паблісіті-агентства «Secret Service» приєднується до привітань і бажає артисту щастя, натхнення, творчих успіхів і, звичайно ж, кохання.
Помилковий заголовок — Tlefhl Hjvfy.nf dslcdznredfd 19-hsxxz!
25 Жовтня, 19:52

Поділитися:

ПодіїПодії
Сьогодні свято

Міжнародний день танцю

Сьогодні іменини святкують:

Агапія, Василиса, Галина, Ірина, Леонід, Ніка, Федора