Настільна версія
мова | язык

Як залишатися у хорошому настрої, дотримуючись дієти

25 Жовтня, 22:47

Поділитися:

Чим суворіша дієта, тим більше вона впливає на твій настрій. Однак саме оптимістичний настрій допоможе тобі досягти хороших результатів. Ми знаємо, як залишатися в доброму гуморі під час дотримання дієти.

Не переоцінюй себе. Для початку, чітко визначся зі своєю метою, вона повинна бути реалістичною і цілком досяжною. Завищивши планку і не досягнувши бажаного, ти, найімовірніше, швидко розчаруєшся.

Заручися підтримкою друзів. Саме вони допоможуть тобі зберігати віру в себе.Поясни рідним і близьким навіщо ти це робиш і попроси їх підтримати тебе. Вже тоді-то вони навряд чи будуть намагаються спокусити тебе всякими смаколиками.

Наберіться терпіння. Нерозумно було очікувати істотних змін після кількох розвантажувальних днів. Намагайся зважуватися не частіше разу на тиждень і не забувай про регулярні тренування.
Винагороджуй себе. І мова тут не тільки про їжу. Скинувши декілька кілограм, порадуй собі похід в спа-салон або іншим приємним сюрпризом. Це послужить відмінною мотивацією для подальшого схуднення.

І ще одна порада від Cosmo: залишайся відкритою для оточуючих! Ділись своїми секретами схуднення і бери участь у розіграші корисних і оригінальних подарунків, - радить www.cosmo.com.ua
Помилковий заголовок — Zr pfkbifnbcz e [jhjijve yfcnhjї? ljnhbve.xbcm ls'nb

25 Жовтня, 22:47

Поділитися:

ПодіїПодії
Сьогодні іменини святкують:

Георгій (Єгор), Данило, Ніл, Серапіон