Настільна версія
мова | язык

NikitA влаштувала сексуальні ігрища прямо на боксерському рингу

26 Жовтня, 01:42

Поділитися:

Даша Астаф'єва і Нана запускають нову сексуальну бомбу.

Головні секс-сімволи України Даша Астаф'єва і Нана запускають нову сексуальну бомбу - відео на інтернаціональний трек "20:12".

Кліп виходить відразу на двох мовах - англійській і російській, адже ТБ-прем'єра відео відбудеться одночасно в Україні, Росії, Польщі та Німеччині.

Читайте: Гурт "Арктика" влаштував сексуальні ігри в басейні

Готувалися до кліпу дівчата ретельно. "NikitA" вирішили виходити зі своїх приватних інтересів і захоплень, при цьому режисер наполягав, що у відео необхідно показати ідеальні тіла дівчат.

Професійна спортсменка Анастасія, майстер спорту з атлетичної гімнастики, внесла в режим групи свої корективи. Завдяки цьому зірка Playboy Даша Астаф'єва стала займатися спортом ще посиленіше.

Оскільки в кліпі заплановані сцени на боксерському рингу, співачка, яка і до того захоплювався тайським боксом, стала проводити багато часу в тренажерному залі, в результаті чого набрала 5 кг м'язової маси. Тренував і консультував дівчат постійний тренер Даші Астаф'євої - титулований боєць таїландського боксу Максим Сліпченко.

Образи для кліпу розробляла дизайнер Валерія Ковальська.

Кліп вийде в ефір телеканалів, як і належить, з цензурою. А от для Інтернету "NikitA" готує щось більш пікантне. Сцену бою на рингу, який Даша і Нана провели в оголеному вигляді, можна буде побачити тільки після прем'єри кліпу в Інтернеті.

Прем'єра кліпу відбудеться одночасно в декількох країнах наприкінці жовтня.
Помилковий заголовок — ТшлшеФ dkfinedfkf ctrcefkmys suhbof ghzvj yf ,jrcthcmrjve hbyue

26 Жовтня, 01:42

Поділитися:

ПодіїПодії
Сьогодні іменини святкують:

Віталій, Всеволод, Климент, Лука, Федір