Настільна версія
мова | язык

Топ-100 найсексуальніших жінок за версією MAXIM

26 Жовтня, 01:52

Поділитися:

Очолила список п'ятого щорічного всеросійського голосування "100 найсексуальніших жінок" Марія Кожевнікова.

Чоловічий журнал MAXIM оприлюднив черговий список 100 найсексуальніших жінок Росії. Переможницею топа стала Марія Кожевнікова.

Яскрава блондинка, яка здобула популярність завдяки ролі легковажної Аллочки в серіалі "Універ" і чиїм коронним словом було "пипец", очолила список п'ятого щорічного всеросійського голосування "100 найсексуальніших жінок країни".


Хоч Марія покинула серіал, вона не пішла з світського життя. Також Кожевникова цікавиться політикою. Вона є членом політради "Молодої гвардії" Єдиної Росії".

На другому місці опинилася інша, не менш відома блондинка - співачка і телеведуча Віра Брежнєва. Вона поступилася першою позицією з мінімальним відривом, але ж у 2007 році вона була на вершині цього рейтингу. Третє місце посіла також телеведуча і світська левиця Вікторія Боня. Торік дівчина була на другому місці.

Далі в престижну десятку найсексуальніших жінок країни увійшли: співачка і телеведуча Аліна Артц, актриса Зоя Бербер, співачка Нюша, актриса Крістіна Асмус, молоді матусі Дар'я Сагалова та Анна Сєдокова. Замикає десятку співачка МакSим.

У рейтингу також - Ані Лорак, Жанна Фріске, Надя Мейхер, Анна Семенович, Ольга Куриленко, Ксюша Собчак та інші.

Переможниця конкурсу отримає діадему, як справжнісінька королева краси.
Помилковий заголовок — Njg-100 yfqctrcefkmysib[ ;syjr pf dthcs'. ЬФЧШЬ

26 Жовтня, 01:52

Поділитися:

ПодіїПодії
Сьогодні іменини святкують:

Євтихій (Євтух), Єремій (Ярема), Мефодій