Настільна версія
мова | язык

Альоша розповіла, за кого голосувала на відборі до Євробачення

4 Березня, 11:54

Поділитися:

Екс-учасниця Євробачення-2010 співачка Альоша сказала, що цей конкурс не обходиться без скандалу, - пише gazeta.ua.

"Розумію емоції Міки Ньютон. Спочатку її визнали переможницею, вона посміхнулась, пораділа, а наступного дня їй сказали, що це не так", - зазначила вона.

За її словами, був дуже довгий відбір і всі знали умови цього відбору.

"Один вилетів, бо в нього бек-вокал прописаний, Таня Воржева тому, що в неї зайва людина на сцені. Дуже дивно, що за півроку так ніхто не зрозумів законів конкурсу. Згідно з правилами, з одного номеру телефону не можна проголосувати більш ніж 20 разів. В нас це вимірювалось в тисячах. Виходить організатори самі оголосили цю умову і вона ж їх потім не влаштувала. Це, що зараз відбувається ще раз доводить, що без скандалу не обходиться. В інших країнах, думаю, те ж саме", - розповіла співачка.
Альоша, як член журі, також голосувала за Міку Ньютон.

"В мене були чотири фаворити. Це Міка Ньютон, Джамала, Злата Огнєвич і Даша Медова. Всі вони знають, що артист сам оплачує свою поїздку. В нашому випадку ми знали і не були готові до цього. Витратили $450 тисяч. Залізли просто в космічні борги. Зараз вже майже все виплатили", - додала вона.
Співачка повідомила, що планує їхати в євротур.

"В найближчий сезон в планах маленький євротур, запис нового альбому, зйомки кліпу на пісню "Хто сказав". І до 25-річчя Чорнобилю плануємо робити фотовиставку", - додала Альоша.
Помилковий заголовок — Fkmjif hjpgjdskf? pf rjuj ujkjcedfkf yf dsl,jhs lj "dhj,fxtyyz

4 Березня, 11:54

Поділитися:

ПодіїПодії
Сьогодні свято

Міжнародний день ДНК

Сьогодні іменини святкують:

Василь, Давид, Зенон (Зинон), Іван