Настільна версія
мова | язык

Солодощі замість сексу?

26 Жовтня, 22:47

Поділитися:

Ні, ми, звичайно, не закликаємо тебе відмовитися від сексу на користь десерту - скоріше, з точністю до навпаки. У разі ж браку першого (сподіваємося тимчасового) пережити "важкі часи" тобі допоможуть наступна дієта й заняття.

На щастя, гормони гарного настрою - дофамін, серотонін і ендорфіни виробляються не тільки під час оргазму. Підвищити їх рівень в організмі самостійно (без участі сексуального партнера) можна також за допомогою солодощів, шопінгу і спорту!

Як стверджують британські фахівці, дієта, що компенсує дефіцит сексу, повинна включати в себе шоколад, банани, фініки, молоко, брокколі і жирну рибу, але тільки в обмежених кількостях.Завдяки вищепереліченим продуктам, тимчасова відсутність сексу ніяк не відіб'ється на хорошому самопочутті і настрої.

Крім смакоти, тримати "гормони щастя" в нормі тобі також допоможуть регулярні фізичні навантаження, сміх і походи по магазинах з подружками. За словами вчених, ці нехитрі заняття задовольняють жінок не гірше сексу!, - радить www.cosmo.com.ua
Помилковий заголовок — Cjkjljos pfvscnm ctrce&

26 Жовтня, 22:47

Поділитися:

ПодіїПодії
Сьогодні свято

Міжнародний день книги та авторського права

Сьогодні іменини святкують:

Зенон (Зинон), Максим, Олександр, Терентій, Федір, Яків