Настільна версія
мова | язык

Тимошенко розкрила свою найзаповітнішу мрію

4 Березня, 19:36

Поділитися:

Лідер партії "Батьківщина" Юлія Тимошенко висловила бажання, аби усі чоловіки виправдали надії, які жінки на них покладають, - пише gazeta.ua.

Як повідомила прес-служба БЮТ, Тимошенко у своєму привітанні з нагоди 8 березня зазначила: "Хочу, щоб хоча б на один день вони (чоловіки - ред.) стали лицарями, здатними на справжні вчинки заради жінки!"

На її переконання, життя зараз не найкраще.

"Знаю, що багато проблем лягає на тендітні жіночі плечі. Тому кожна посмішка, кожен добрий погляд, кожне ласкаве слово, сказане від серця в цей чудовий день, мають дуже велике значення. Я мрію, щоб українські жінки щоденно, щохвилинно відчували себе найкрасивішими, найкращими в світі, бо це справжнісінька правда", - йдеться у привітанні Тимошенко.

Політик зізналась, що її найзаповітніша мрія, щоб 8 Березня у кожної українки було щодня.
"Хочу, щоб квіти та теплі посмішки жінкам дарували не лише на свята, і вірю, що так колись станеться! Весна обов'язково переможе", - резюмувала Тимошенко.

Нагадаємо, раніше слідчий в особливо важливих справах Генеральної прокуратури України розглянув та задовольнив клопотання Тимошенко щодо її поїздки до міста Дніпропетровська 8 березня цього року, аби та змогла побачитись із мамою. 
Помилковий заголовок — Nbvjityrj hjprhbkf cdj. yfqpfgjdsnysie vhs.

4 Березня, 19:36

Поділитися:

ПодіїПодії
Сьогодні іменини святкують:

Віталій, Всеволод, Климент, Лука, Федір