Настільна версія
мова | язык

Лобода затягне сестру у свій бізнес і не піде в сім'ю

26 Жовтня, 23:05

Поділитися:

Співачка Світлана Лобода симпатизує колезі Наталі Могилевській і хоче долучити сестру до свого бізнесу.

Про це артистка розповіла в інтерв‘ю "Комсомольській правді в Україні".

Нагадаємо, 9-го квітня 2011-го року Лобода народила від свого бойфренда Андрія Царя. Як розповіла Свєта, вона часто спілкується з рідною сестрою Оксаною і навіть довіряє сестрі глядіти її маленьку дочку Євангеліну.

"Звичайно, адже вона для неї не тільки племінниця, але і хрещена. Я контролюю багато чого, що пов'язано з її життям, це рідна людина, моя рідна душа, Ксюша зараз закінчує вивчення мов, вона лінгвіст і в майбутньому, гадаю, буде працювати зі мною, бізнес має бути сімейним", - поділилася міркуваннями Лобода.

Окрім сестри, Лобода спілкується з подругами і колегами та вважає себе в цілому відкритою людиною.

"Відкрита, якщо людина не втручається у мій простір, а просто співрозмовник. Я щира людина, завжди кажу те, що думаю, можливо, за це іноді отримую по голові і недоброзичливі відгуки, але вважаю, що так правильніше жити, тому мені імпонують такі люди, як Наталя Могилевська, відкриті, де по очах все видно", - каже вона.

Заводити дружбу із колегами-зірками Свєта ніколи не прагла.

"З артистів наших, знаєте, не можу сказати, що є приятельські стосунки з ким-небудь, але з усіма завжди спілкуюся. Ми перетинаємося по роботі, зйомках, концертах, але сказати, що я дружу з кимось..," - зізналася співачка.

"Дружба це те, що вимірюється роками, перевірено часом, в мене всього пара дівчат, з якими ми товаришували років 10, і я взагалі дуже складно пускаю у себе нових людей. Вкрай рідко відбувається таке, що я можу довіряти людям відразу ж", - зауважила колишня солістка гурту "ВІА Гра".

Також в інтерв‘ю Лобода розповіла, як незвичайно відсвяткувала свій цьогорічний День народження.

"Це був перший День народження, який я відзначала в оточенні сім'ї і своїх близьких людей, тому що 4 роки поспіль я перебувала на сцені 18-го жовтня, це були концерти, презентації альбомів, синглів, кліпів", - підкреслила Свєта.

"А о 12 годині ночі, з 17 на 18 жовтня, мені зробили великий салют мої друзі, після чого принесли величезний букет білих троянд. Їх було 500 штук, цієї миті також привітали люди, які зі мною працюють, а потім все плавно перейшло в душевну домашню атмосферу, чому я дуже рада, оскільки цього не відбувалося вже дуже багато років", - додала вона.

Втім, чекати, що Лобода назавжди відмовиться від галасу, зокрема й на день народження, не варто. Так, на запитання, чи не хотілося б Свєті жити тихим спокійним сімейним життям, вона відказала:

"Кожна людина має право керувати своїм особистим життям. Якби мені хотілося тихого спокійного життя, я б сиділа вдома, няньчила дитину і нічим практично не займалася. Але в силу того, що в мені багато вирує ураганів щодня, я знайшла вихід цьому у творчості".
Помилковий заголовок — Kj,jlf pfnzuyt ctcnhe e cdsq ,spytc s yt gslt d csvэ.

26 Жовтня, 23:05

Поділитися:

ПодіїПодії
Сьогодні іменини святкують:

Георгій (Єгор), Данило, Ніл, Серапіон