Настільна версія
мова | язык

Мертвий Майкл Джексон знову став найдорожчим

26 Жовтня, 23:24

Поділитися:

Минуло вже два роки, як немає серед живих поп-короля Майкла Джексона, і він уже вдруге очолює рейтинг зірок із найвищими заробітками після смерті.

До цьогорічного сумного списку долучилася й акторка Елізабет Тейлор, яка пішла з життя в березні 2011-го.

Посмертний заробіток усіх 15 фігурантів рейтингу за період з жовтня 2010-го року до жовтня 2011-го склав 366 мільйонів доларів, пише "Forbes".

За минулий рік статки Майкла Джексона збільшилися на 170 мільйонів доларів. Для порівняння, за попередній рік артист заробив 275 мільйонів.

"Майкл Джексон: Безсмертний світовий тур" – таку назву отримала остання програма всесвітньовідомого Цирку дю Солей. Прибутки від туру буде розділено з "Michael Jackson Estate".

Шоу Цирку дю Солей "Viva Elvis" допомогло й легендарному співакові Елвісу Преслі за рік заробити 55 мільйонів доларів та завоювати другу сходинку в рейтингу, як і торік.
 
Третю сходинку посіла легенда кіно Мерилін Монро, яка за рік стала багатша на 27 мільйонів. Нещодавно зірка, що померла майже півстоліття тому, "узяла участь" у рекламній кампанії парфумів "J’Adore".

Четверте місце в рейтингу померлих багатіїв має карикатурист Чарльз Шульц, а п'яту сходинку розділили між собою Джон Леннон та Елізабет Тейлор. Обоє вони заробили за рік 12 мільйонів доларів.

Левову частку посмертного прибутку приніс Тейлор парфум "White Diamonds". У кругленьку суму оцінюють також акторчині коштовності, вбрання та витвори мистецтва, що їх буде виставлено на аукціон "Christie’s" 16-го грудня. Лише за прикраси, що належали Елізабет, планується отримати не менше 30 мільйонів доларів.

Сьому та восьму сходинки посідають, відповідно, Альберт Ейнштейн та письменник і мультиплікатор Теодор Гейзел (Доктор С'юз).

Дев'яте місце та річний заробіток у 7 мільйонів має рокер Джимі Хендрікс, а також письменник Стіг Ларссон, актор Стів МакКвін та композитор Річард Роджерс.

Тринадцяте місце в рейтингу має наймолодший із "бітлів" Джордж Харрісон із прибутком у 6 мільйонів. Сходинку він поділяє з актрисою та моделлю Бетті Пейдж та художником Енді Уорхолом.
Помилковий заголовок — Vthndbq Vfqrk L;trcjy pyjde cnfd yfqljhj;xbv

26 Жовтня, 23:24

Поділитися:

ПодіїПодії
Сьогодні іменини святкують:

Георгій (Єгор), Данило, Ніл, Серапіон